Κραουνάκης: «Ουσίες έκανα, αλλά το χωράφι το έκαψα από νωρίς».

«Στο αραλίκι, όταν δεν είχα απαιτήσεις καθημερινών εμφανίσεων, τράβαγα κάτι μπάφους».
Ο Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με το Έθνος της Κυριακής

Εκεί ο πηγαίος δημιουργός και περφόρμερ δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είμαι σε μια ηλικία που έχω πια συνειδητοποιήσει ότι η αποστολή μου είναι η δημιουργία. Δεν είχα ποτέ πρεμούρα να γίνω τραγουδιστής. Κάποιοι συνάδελφοι μου ζήτησαν να πω τραγούδια τους. Το σίγουρο είναι ότι δεν κυνήγησα φήμη και καριέρα, αλλά τα γούστα. Το γεγονός ότι σε αυτή την όμορφη περιπέτεια μπήκε το θέατρο - έπαιξα ρόλους στην Επίδαυρο, διασκεύασα ένα έργο για το Θέατρο Τέχνης - ήταν ένα είδος εκπαίδευσης για μένα. Αυτή η πειθαρχία του θεάτρου μού έδωσε την ευκολία του να επικοινωνώ σήμερα με τον κόσμο που έρχεται να δει τις παραστάσεις».

Χειμαρρώδης και ειλικρινής ο Σταμάτης Κραουνάκης απάντησε ξάστερα στην ερώτηση αν έχει κάνει στη ζωή του καταχρήσεις:

«Αλκοόλ δεν έπινα ποτέ. Ουσίες έκανα, αλλά το χωράφι το έκαψα από νωρίς. Από το 2008 που μπήκα στους μεγάλους ρόλους στο θέατρο, κόπηκαν όλα. Στο αραλίκι, όταν ήμαστε σε δουλειές και δεν είχα απαιτήσεις καθημερινών εμφανίσεων, τράβαγα κάτι μπάφους».

Επίσης δεν αρνήθηκε να μιλήσει για προσωπικές του στιγμές:

«Με τις μόνες που έχω συγκατοικήσει είναι οι αδερφές μου. Με σχέση ποτέ. Γι' αυτό και οι σχέσεις μου κρατούσαν χρόνια. Όταν βρισκόμασταν, υπήρχε πάντα έλλειψη, επιθυμία. Δεν νομίζω πως θα μπορούσα ποτέ να συζήσω. Αγαπάω όμως πολύ τη ζωή και τους ανθρώπους. Ζούμε σε μια καταπληκτική χώρα με ένα τεράστιο φως. Μένω στην Αθήνα και, όταν βλέπω τον ήλιο να πέφτει πάνω στην Ακρόπολη, νιώθω ευλογημένος».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates