Κότσιρας για Λιδάκη: «Ήταν απλώς μια λεκτική παρεξήγηση»

(VIDEO) «Είναι και ένας άνθρωπος ιδιαιτέρως παρορμητικός, οπότε ψάξατε να διυλίσετε τον κώνωπα».
04/03/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr

Ο Μανώλης Λιδάκης μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Άλλη διάσταση» δήλωσε ότι:

«Στην τελευταία μου συνεργασία με έναν τραγουδιστή που δεν χρειάζεται να αναφέρω, τον ξέρουν όλοι, κάθε μέρα είχε πρόβλημα ότι δεν ακούγεται. Λέω: χαμηλώστε με να ακούγεται. Κάναμε ντουέτο μαζί, πάλι είχε πρόβλημα. Κάθε μέρα είχε ένα πρόβλημα. Τράβαγε το μικρόφωνο για να μην τον σκεπάσω».

Η απάντηση του Γιάννη Κότσιρα, ήρθε μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όταν ρωτήθηκε σχετικά:

«Αισθάνομαι ότι ο Μανώλης Λιδάκης μπορεί και να παρεξηγήθηκε. Γιατί ο Μανώλης είναι ένας άνθρωπος που είναι αρκετά ευθύς καμιά φορά. Έχει βέβαια κάτι στο μυαλό του, αλλά δεν απευθύνεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Μιλούσε για μια γενικότερη κατάσταση. Τώρα το ότι πέρασε το όνομα μου, ο ίδιος το διευκρίνισε ότι δεν είχε να κάνει με κανέναν από τους τραγουδιστές που έχει συνεργαστεί. Δεν υπήρξε τέτοιο θέμα με τον Μανώλη. Είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία. Νομίζω ότι ήταν απλώς μια λεκτική παρεξήγηση. Είναι ένας σπουδαίος τραγουδιστής. Δεν έχει ανασφάλειες, ούτε εγώ, ούτε εκείνος, για να τραβάει ο ένας το μικρόφωνο του άλλου. Τώρα αυτά μπορεί να του συνέβησαν με πιο μικρά ονόματα ή πρόσωπα που έχουν ανασφάλειες. Εγώ ποτέ μου δεν έχω ζήσει τέτοιο πράγμα.

Τώρα, αν έχουν συμβεί σε κάποιους… τι να σου πω. Έχω ζήσει ανταγωνισμούς, αλλά τίποτα αξιοσημείωτο και τίποτα που να μειώνει την αξία του καθενός. Για αυτό το λόγο αν βγεις στην αγορά και ρωτήσεις όλους όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί μου, θα σου πουν ότι η συνεργασία μας υπήρξε αν όχι εξαιρετική, τουλάχιστον πολύ καλή. Ο Μανώλης είπε κάτι στον αέρα, μπορεί κάτι άλλο να είχε στο μυαλό του. Είναι και ένας άνθρωπος ιδιαιτέρως παρορμητικός, οπότε ψάξατε να διυλίσετε τον κώνωπα. Κι επίσης να σου πω και το άλλο, κι εγώ και ο Μανώλης τραγουδάμε με ασύρματα μικρόφωνα, οπότε δεν γίνεται».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates