Κατσαρός: «Ο Καζαντζίδης έκανε να μου μιλήσει 10 χρόνια…»

(VIDEO) Ο μουσικοσυνθέτης για προσωπικές στιγμές του αλλά και τον Πάριο, τη Μαρινέλλα, το Να Η Ευκαιρία και τον Στέλιο.

O βετεράνος μουσικοσυνθέτης παραχώρησε συνέντευξη στον Κώστα Τσουρό και την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Κατσαρός στάθηκε ιδιαίτερα στη σχέση του με τη σύζυγό του που έχασε πριν λίγο καιρό με την οποία υπήρξε 50 χρόνια παντρεμένος αλλά και στο ατύχημα του φιου του, αθλητικού δημοσιογράφου Αντώνη.

Επίσης αναφέρθηκε στο ξεκίνημα του Γιάννη Πάριου:

«Μια μέρα ήρθε ο Γιάννης Πάριος να μου φέρει στίχους. Τους είδα και του είπα ότι είναι πολύ ωραίοι αλλά επειδή συνεργαζόμουν με τον Πυθαγόρα να έρθει μια άλλη φορά. Πάει να φύγει και μόλις φτάνει στην πόρτα μου λέει: «με συγχωρείται μαέστρο, μια και ήρθα δεν με ακούτε κιόλας»; Κάθομαι στο πιάνο, τον ακούω και του λέω «τώρα δεν φεύγεις»! Τότε τα αλλάζαμε τα ονόματα αν δεν ήταν εύηχα. Τον ρωτήσαμε από πού είναι, είπε από την Πάρο κι επειδή υπήρχε Παριανός στα δημοτικά, και είπαμε Πάριος».

Επίσης αναφέρθηκε στο ντουέτο Στέλιος Καζαντζίδης – Μαρινέλλα…

Είπε ο Κατσαρός:

«Τον Καζαντζίδη και τη Μαρινέλλα τους είχα μαζί στο Θέατρο Παρκ και τραγουδούσαν. Εμένα μου άρεσε πολύ η Μαρινέλλα και λέω μια μέρα στον Καζαντζίδη «να την βάλω να τραγουδήσει μόνη της»; Δεν την άφηνε ο Στέλιος Καζαντζίδης να τραγουδήσει μόνη της. Τη βάζω να τραγουδήσει και έγινε χαμός. Μετά από λίγο καιρό χώρισαν και με βρίσκει στη Σταδίου. Πέφτει στην αγκαλιά μου και αρχίζει και κλαίει. Μου λέει «χωρίσαμε και θέλω να με βοηθήσεις». Μετά από μία εβδομάδα φεύγαμε για τη Ρωσία και την παίρνω μαζί μου. Ο Καζαντζίδης έκανε να μου μιλήσει 10 χρόνια επειδή τη βοήθησα. Θα γύρναγε πίσω λέει».

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates