Η Τζούντι Ντεντς τάσσεται υπέρ του Κέβιν Σπέισι και λέει αλήθειες

«Θα ξεχάσουμε τα χρόνια προσφορά του στο θέατρο αλλά και το πόσο υπέροχος ήταν στις ταινίες του;».

Η εξαιρετική ηθοποιός Τζούντι Ντεντς σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Radio Times υπερασπίστηκε το έργο και την καλλιτεχνική υπόσταση του Κέβιν Σπέισι ενώ μίλησε θετικά και για τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Η βραβευμένη ηθοποιός έχει καταδικάσει δημόσια την συμπεριφορά των δύο ανδρών αλλά θεωρεί θλιβερό το γεγονός ότι ο κόσμος, μετά το σκάνδαλο που έχει δημιουργηθεί, ίσως να μην αναγνωρίζει πια το ταλέντο τους καθώς πλέον έχουν «εξοριστεί» από τη μεγάλη οθόνη.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η περίπτωση του Κέβιν Σπέισι, που παρότι πρωταγωνιστής «διαγράφηκε» από την ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ «All the Money in the World» το 2017, όταν ξέσπασε εις βάρος του το σκάνδαλο περί σεξουαλικών επιθέσεων, και οι σκηνές που εμφανιζόταν ξαναγυρίστηκαν με άλλον ηθοποιό.

Είπε η Τζούντι Ντεντς:

«Τι είδους βασανιστήριο είναι αυτό… Θα ξεχάσουμε τα 10 χρόνια προσφορά του στο θέατρο Old Vic και όλα όσα έχει κάνει ως καλλιτεχνικός διευθυντής αλλά και το πόσο υπέροχος ήταν στις ταινίες του; Ή μήπως δεν θα βλέπουμε πια τις ταινίες που είχε κάνει την παραγωγή ο Χάρβεϊ; Δεν μπορείς στερήσεις από κάποιον το ταλέντο του. Αν είναι έτσι, ας μην ξανακοιτάξουμε ποτέ τους πίνακες του Καραβάτζιο που είχε διαπράξει φόνο κι ας μην ξαναδούμε ποτέ θεατρικά του Νόελ Χάουαρντ που είχε κατηγορηθεί για συμπεριφορά σεξουαλικού αρπακτικού».

Η Ντεντς έχει σταθεί πολλές φορές στο σημαντικό ρόλο που έπαιξε ο Χάρβεϊ Γουάινστιν στην καριέρα ενώ συνδέεται με φιλία με τον Κέβιν Σπέισι.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates