Η Γκόλντι Χον δηλώνει «φρικτές εμπειρίες» σεξουαλικής παρενόχλησης

(VIDEO) Η Γκόλντι Χον μίλησε στο CNBC για τις φρικτές εμπειρίες σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε στον κόσμο του θεάματος.

Η 72χρονη ηθοποιός Γκόλντι Χον τοποθετήθηκε δημόσια για το κίνημα #MeToo κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και τις δικές της εμπειρίες.


Δήλωσε χαρακτηριστικά η Χον: «Η σεξουαλική παρενόχληση, δυστυχώς, ήταν πάντα εκεί... Είχα κάποιες "φρικτές εμπειρίες", ως νεαρή χορεύτρια στη Νέα Υόρκη, εννοώ ξεπερνούν όλες τις άλλες».

Η Γκόλντι Χον μίλησε για τις άμυνές της: «Είχα μια πολύ ισχυρή μαμά, έναν πολύ ισχυρό μπαμπά και είχα μεγάλη αντοχή και πραγματικά ήξερα ποια ήμουν... και ξέρετε η απάντηση ήταν πάντα, δεν θα δεχθώ ποτέ δουλειά με αυτό τον τρόπο. Πολλά κορίτσια δεν το κάνουν, δεν ξέρουν τι να κάνουν».

Η Χον εξέφρασε στο CNBC την άποψη ότι οι δράστες ασκούν εξουσία: «Δεν νομίζω ότι μπορείτε να ρυθμίσετε αυτό το είδος ανθρώπινης συμπεριφοράς. Νομίζω ότι υπάρχει εθισμός. Έχουμε να κάνουμε με σεξουαλικό εθισμό. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον ναρκισσισμό, την ικανότητα να πιστεύουν ότι είναι αήττητοι και ότι μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν να κάνουν. Ο ναρκισσισμός είναι μια ασθένεια».

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates