Γιάννης Ζουγανέλης: «Ποτέ δεν σκέφτηκα πώς αντιδρά κανείς με το σώμα του για να τον κάνω παρέα»

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Ο Γιάννης Ζουγανέλης για τους gay, τον Τσίπρα, τις ουσίες, το Βλάσση Μπονάτσο και όχι μόνο.
O Γιάννης Ζουγανέλης ήταν καλεσμένος του Θέμου Αναστασιάδη στην εκπομπή «ΟΛΑ Πρώτη Φορά». Εκεί αναφέρθηκε στον gay ρόλο που υποδύεται στο μιούζικαλ «Βίκτωρ - Βικτώρια» που ανεβαίνει στο «Πάνθεον», αλλά και στην πολιτική κατάσταση. Επίσης στάθηκε στη φιλία του με τον Βλάσση Μπονάτσο και τον λόγο που τσακώθηκαν, λίγο πριν ο τελευταίος φύγει από τη ζωή.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη


«Με τον Σάκη (Μπουλά) έχουμε κάνει πάρα πολλούς gay, στο θέατρο και σε διάφορα σατιρικά στην εποχή των ''Απίστευτων και όμως, ελληνικών'', όταν ξεκινούσαμε στο Mega... Κάναμε παρέα και με gay. Εγώ ποτέ δεν σκέφτηκα πώς αντιδρά κανείς με το σώμα του για να τον κάνω παρέα. Με ενδιέφερε πάντα πώς σκέφτεται, τι πράττει... Εγώ έμενα σε μία γειτονιά, όπου υπήρχε η πρώτη gay ταβέρνα στον κόσμο. Δεν υπάρχει τώρα. Έβλεπα πράγματα που μου έκαναν εντύπωση. Έβλεπα άνδρες που φορούσαν άλλα ρούχα, που έβαφαν το στόμα τους».

«Δεν έχω αποποιηθεί ποτέ την υπόσταση μου, ως πολίτης. Πήγαινα και ψήφιζα πάντα! Γοητεύομαι και απογοητεύομαι από αυτούς όλους. Δηλαδή παίρνω θάρρος, αλλά τρώω αμέσως κατραπακιές. Γενικά είμαι απέναντι στην εξουσία, δεν έχω ταυτιστεί ποτέ. Έχω ξεχωρίσει πολιτικούς από όλες τις παρατάξεις που έχουν μία ποιότητα και μία αισθητική... Για να είμαστε ειλικρινής, ο Τσίπρας είναι σε μία κατάσταση που δεν μπορώ να τον απορρίψω. Πήγε εκεί, εκβιάστηκε. Η απόφαση να παραμείνουμε στην Ευρώπη, δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν καλή. Πολύ περισσότερο δεν είμαι σίγουρος, αν θα ήταν καλή η απόφαση να φεύγαμε!».

«Ο Βλάσσης Μπονάτσος δεν ερχόταν στη ώρα του, δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη για τις καθυστερήσεις. Είχε μία πολύ καλή ποιότητα και δεν μου έφυγε ποτέ από το μυαλό, ότι έφυγε από τη ζωή και ήμαστε τσακωμένοι. Γιατί είχα αντιδράσει πολύ με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε με τις ουσίες. Είχα τρομερή αντίδραση. Είχαμε σχεδόν πλακωθεί. Και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ… Είχα μάθει τις ντόπες μου, να τις εκφράζω χωρίς ουσίες. Δεν πιστεύω σε αυτά. Και αγαπώ  αυτούς τους ανθρώπους που μπαίνουν σε αυτή τη διάσταση για να ξεφύγουν από την καθημερινότητα».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates