Γιάννης Βαρδής: «Θα γίνει δικαστήριο σίγουρα, το περιμένω πώς και πώς»

(VIDEO) «Δεν μπορεί κανένας να παίρνει ένα μέρος από τραγούδια του πατέρα μου και να γράφει το όνομά του».

Ο Γιάννης Βαρδής, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα.

Εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγωγή που έχει καταθέσει στους Τόνυ Μαυρίδη και Χριστόφορο Σιγανό για το τραγούδι «Περαστική» που ερμηνεύει η Πάολα.

O καλλιτέχνης φάνηκε αποφασισμένος να προασπίσει την πατρική κληρονομιά και το έργο του σπουδαίου Αντώνη Βαρδή. Μάλιστα η συγκίνησή του, αρχικά, στην αναφορά του για εκείνον, είναι έκδηλη. 

Είπε σχετικά ο Γιάννης Βαρδής

«Εγώ θεώρησα ότι το κομμάτι μοιάζει πάρα πολύ, τους έκανα μια προειδοποίηση, με άκουσαν, το κατέβασαν αρχικά με την προοπτική ότι θα το ξανανεβάσουν αλλάζοντας το ρεφρέν. Το ρεφρέν που έχουν κάνει θεωρώ ότι είναι ίδιο, γι’ αυτό και προχώρησα. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να τους μιλήσω. Θα γίνει δικαστήριο σίγουρα, δεν ξέρω πότε, το περιμένω πώς και πώς! Θέλω να υποστηρίζω πάρα πολύ τα του πατέρα μου, του το χρωστάω. Από εκεί και πέρα, έπρεπε να το κάνω και για τα συγκεκριμένα άτομα από τη στιγμή που πήραν ένα κομμάτι, αλλά και για να καταλάβουν και κάποιοι άλλοι ότι υπάρχουν όρια και δεν μπορεί κανένας να παίρνει ένα μέρος από τραγούδια του πατέρα μου και να γράφει το όνομά του».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates