Φίλιππος Γράψας: «Δεν είχα ποτέ αδελφό! Όλα είναι ψεύδη!»

(ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ) H πρόσφατη περιπέτεια του Φίλιππου Γράψα με τον… ανύπαρκτο αδελφό του & η πραγματική ιστορία του τραγουδιού «Λαδάδικα».
21/02/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Φίλιππος Γράψας, τα «Λαδάδικα» και ο ανύπαρκτος αδελφός του…


Μια απίστευτη ιστορία αφηγήθηκε πριν από λίγες μέρες ο γνωστός στιχουργός Φίλιππος Γράψας στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης. 

Όπως μας είπε ο Φίλιππος Γράψας, σε συνέντευξη που παραχώρησε κάποιος «κύριος» σε δημοσιογράφο από την Κύπρο και δημοσιεύθηκε στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας «Λεμεσός», παρουσιάστηκε ψευδώς σαν αδελφός του στιχουργού, ενώ περιέγραψε με χυδαίο τρόπο το πώς εμπνεύσθηκε ο Φίλιππος Γράψας τους στίχους για τα πασίγνωστα «Λαδάδικα», που μελοποίησε το 1994 ο Μάριος Τόκας και τραγούδησε ο Δημήτρης Μητροπάνος. 

Ο Φίλιππος Γράψας δήλωσε επίσης ότι ουδέποτε είχε αδελφό, ενώ έχει ήδη κινηθεί νομικά για την αποκατάσταση της αλήθειας, αφού το θέμα έχει αναπαραχθεί και διακινείται από διάφορα blogs… 

Στο video που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα. Ευχαριστώ ιδιαιτέρως το φίλο και συνεργάτη Μάκη Ιωακειμίδη για τη βιντεοσκόπηση.

Video

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates