Δημήτρης Ζερβουδάκης: «Δυστυχώς η αστυνομία υπερθεμάτισε στην αναλγησία»

Μια «άηχη» μουσική διαμαρτυρία με αφορμή την προσαγωγή μιας μουσικού του δρόμου.
Δημήτρης Ζερβουδάκης: «Δυστυχώς η αστυνομία υπερθεμάτισε στην αναλγησία» Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Ο τραγουδοποιός και μέλος του Συλλόγου Μουσικών, Δημήτρης Ζερβουδάκης, μιλώντας στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης» αποκάλυψε ότι άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας προχώρησαν σε προσαγωγή και μήνυση μιας μουσικού του δρόμου στην πλατεία Αριστοτέλους το Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Όπως δήλωσε ο κ. Ζερβουδάκης, «δυστυχώς η αστυνομία αυτή τη φορά υπερθεμάτισε στην αναλγησία». «Μετά από αρκετούς μήνες υπάρχουν πάλι παρενοχλήσεις και προσαγωγές και αυτή τη φορά ξεπέρασαν τα όρια και προχώρησαν σε προσαγωγή και σε μήνυση από την πλευρά των αστυνομικών οργάνων, σε βάρος μιας μουσικού του δρόμου η οποία έπαιζε ακριβώς απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα στην Αριστοτέλους» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει, η μουσικός μηνύθηκε για επαιτεία.

Χαρακτηριστικό είναι, όπως τόνισε, το γεγονός ότι η αστυνομία δεν δέχθηκε να μιλήσει με τον πρόεδρο του Συλλόγου Μουσικών, Πέτρο Κάραλη, «κάτι που δεν ευνοεί στον διάλογο που επιχειρείται εδώ και δύο χρόνια».

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Ζερβουδάκης το Σωματείο προσανατολίζεται στο να πραγματοποιήσει την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 12:00 άηχη διαμαρτυρία όλων των μουσικών της πόλης έξω από το Αστυνομικό Τμήμα που βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους.
44532962 10215530446286819 976261596982542336 n
Ακούστε όλες τις δηλώσεις του Δημήτρη Ζερβουδάκη στο «Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93,4», στην εκπομπή «Ορθά Κοφτά» και τους Απόστολο Λυκεσά και Ευγενία Χατζηγεωργίου.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates