Μποφίλιου: «Κάπως έτσι ζω τον έρωτά μου»

«Πιστεύω στη ταύτιση του σεξ με το συναίσθημα... Αγωνίζομαι να ζήσω με έναν άνδρα. Αγωνίζομαι για τη σχέση μου».
06/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νατάσσα Μποφίλιου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala.

Εκεί η ερμηνεύτρια αναφέρθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια και «ξεκάθαρα» όπως το συνηθίζει, και σε προσωπικά της θέματα.

Δήλωσε μεταξύ άλλων η Μποφίλιου σχετικά με το γάμο της με τον Χρήστο Κορτσέλη, απ’ όπου δεν διέρρευσε ούτε μία φωτογραφία από την τελετή αλλά κι απ’ το party που στήθηκε στην Ταράτσα του Φοίβου, στην Ιερά οδό, με θέα την Ακρόπολη:

«Θέλαμε να το γιορτάσουμε παρέα με τους πιο στενούς φίλους μας. Γι’ αυτό παντρευτήκαμε. Ήταν η καλύτερη βραδιά της ζωής μας».

Στην ερώτηση αν η σεξουαλική επιθυμία εξασθενεί στο χρόνο, απάντησε:

«Εγώ πιστεύω στη ταύτιση του σεξ με το συναίσθημα. Από εμάς εξαρτάται. Πιστεύω στην ολοκλήρωση της σχέσης. Πιστεύω στις επιλογές μου, στην προσπάθεια. Στην εποχή μας έχει καταντήσει βολική ευκολία. Με το παραμικρό βάρος, ο άλλος εγκαταλείπει και πάει για άλλα. Λάθος. Εγώ δεν εγκαταλείπω. Προσπαθώ. Θεωρητικά οι επιλογές είναι πολλές. Στην πράξη, όμως, είναι αυτός ο συγκεκριμένος άνθρωπος που μου ταιριάζει. Μ' αυτή την επιλογή θα πορευτώ στη ζωή μου. Ο αγώνας είναι η ιδεολογία μου. Αγωνίζομαι να ζήσω με έναν άνδρα. Αγωνίζομαι για τη σχέση μου. Και πρέπει να δίνω ευκαιρίες στη σχέση μου έχω. Τα αγαθά κόποις κτώνται. Όλα πάνε μαζί σε σχέση αρμονική. Από τις επιλογές στο τραγούδι και τη μουσική, όπως με τους συνεργάτες και τους φίλους, μέχρι φυσικά το ανώτερο επίπεδο που είναι η προσωπική, ερωτική σου σχέση. Κάπως έτσι ζω τον έρωτά μου».

Τέλος για το αν την τραυμάτισε ο χωρισμός των γονιών της η Μποφίλιου είπε:

«Όχι καθόλου. Σε πληροφορώ για να καταλάβεις το επίπεδο των ανθρώπων που με μεγάλωσαν, η μητέρα μου με την μητριά μου είναι οι καλύτερες αχώριστες φίλες».

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates