Άννα Παναγιωτοπούλου: «Ο Σεφερλής είναι 3ης κατηγορίας ηθοποιός»

(VIDEO) «…δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης, δεν το συζητάω».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται». Μεταξύ άλλων στάθηκε και στον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος θα πρωταγωνιστούσε στην παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» στο Παλλάς.

Είπε σχετικά:

«Από το Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης, δεν το συζητάω. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω, μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, κάνει αστεία σαχλαμάρες, δεν κάνει επιθεώρηση, κάνει διάφορες μπούρδες, ότι να ' ναι».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε και στα χρόνια της χρυσής εποχής της τηλεόρασης:

«Αυτή τη στιγμή από την τηλεόραση δεν είχα κάποια πρόταση που να πω με ενδιαφέρει και θα το κάνω. Ό,τι να ναι δεν θα κάνω ούτως η άλλως. Εγώ ξεκίνησα την τηλεόραση με τον καλύτερο τρόπο, που μπορεί κανείς να αγαπήσει την τηλεόραση, έκανα την Μαντάμ Σουσού. Εκεί την αγάπησα την τηλεόραση. Πραγματικά κάναμε τέχνη. Μετά κάναμε τις Τρεις Χάριτες που απλώς γελούσαμε όλοι. Και αυτοί που το έγραφαν και εμείς που παίζαμε και περνούσαμε καλά, για αυτό πέρασε τόσο καλά και ο κόσμος με αυτό. Μετά έκανα κανά δυο ακόμα που ούτε τα θυμάμαι. Α, ναι την Ντόλτσε Βίτα βέβαια τη θυμάμαι…Βεβαίως και έβγαλα λεφτά από την τηλεόραση. Στη Μαντάμ Σουσού δεν θυμάμαι πόσα λεφτά έπαιρνα. Αλλά μετά στις Τρεις Χάριτες και στο Ντόλτσε Βίτα έπαιρνα πολλά λεφτά. Τότε ήταν πολλά τα λεφτά. Ένα εκατομμύριο το επεισόδιο ας πούμε».

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates