Η βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου στο Ρέθυμνο

Παρουσίαση της βιογραφίας του συνθέτη και αφιέρωμα στο έργο του από τον «Μουσικός Καρπός».
Ο «Μουσικός Καρπός» πραγματοποιεί μια «Βραδιά Πολιτισμού» αφιερωμένη σε έναν από τους μεγαλύτερους λαϊκούς συνθέτες όλων των εποχών και έναν από τους καλύτερους σολίστ του μπουζουκιού, τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί η βιογραφία του Χρήστου Νικολόπουλου. Πρόκειται για μια έκδοση που περιγράφει τη διαδρομή του στο τραγούδι και τη ζωή. Οι συμπράξεις, τα τραγούδια και η ανθρώπινη πλευρά ενός σπουδαίου δημιουργού που φέρει τον τίτλο «Η ζωή μου, τα τραγούδια μου», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Αλκυών. Το βιβλίο υπογράφει ο καταξιωμένος συγγραφέας, στιχουργός και διευθυντής του ogdoo.gr, Κώστας Μπαλαχούτης.

Για πτυχές και σημαντικές στιγμές της ζωής του Χρήστου Νικολόπουλου θα μιλήσουν ο Κώστας Μπαλαχούτης και ο Πρόεδρος του Μουσικού Καρπού Αντώνιος Μαυράκης.

Όπως δηλώνουν οι διοργανωτές, ιδιαίτερη τιμή η παρουσία και συμμετοχή του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη κ. Χρήστου Νικολόπουλου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Μαΐου και ώρα 20:30μ.μ. στον αύλειο χώρο του Παλαιοντολογικού Μουσείου Ρεθύμνης με τη συμμετοχή του Χρήστου Νικολόπουλου, επταμελούς μουσικού σχήματος και της Χορωδίας του Μουσικού Καρπού, η οποία θα ερμηνεύσει τραγούδια του μεγάλου συνθέτη.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου & Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνου & Αυλοποτάμου και γίνεται με την υποστήριξη του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Κρήτης.
nikoloulosdf.jpg

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates