Το «Spectre» πάει για ρεκόρ εισιτηρίων και στην Ελλάδα

(ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ & ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ) Η ταινία του Τζέιμς Μποντ «άνοιξε» εντυπωσιακά και στην Ελλάδα.
Όπως συμβαίνει και σε άλλα μέρη του πλανήτη, με αποκορύφωμα το ρεκόρ στη Βρετανία, έτσι και στην Ελλάδα το «Spectre» προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία.

Το «Spectre» στην Ελλάδα


Το «Spectre» έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου στις ελληνικές αίθουσες. Την πρώτη ημέρα προβολής του έπιασε τα 40.673 εισιτήρια, ενώ στο πρώτο τετραήμερο συγκέντρωσε πανελλαδικά 166.068 θεατές.

Το «Spectre», που προβάλλεται σε 175 αίθουσες σε όλη την χώρα, έσπασε το ρεκόρ που είχε κάνει το «Skyfall» τρία χρόνια πριν, όπου στο πρώτο του τετραήμερο είχε 165.301 εισιτήρια.

Το «Spectre» στην Αμερική


Όσον αφορά την Αμερικάνικη κινηματογραφική αγορά, που μαζί με τη Βρετανική αποτελούν και τα βαριά χαρτιά μιας ταινίας, οι εισπράξεις του «Spectre» στο πρώτο δεκαήμερο, ξεπέρασαν με άνεση τα 100 εκατομμύρια δολάρια.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Σαμ Μέντες που μετά το «Skyfall», σκηνοθετεί για δεύτερη συνεχόμενη φορά ταινία του Τζέιμς Μποντ δηλώνει χαρακτηριστικά: «Ο Μποντ αναζωογονείται στο τέλος του “Skyfall”. Έκανε καινούριο ξεκίνημα, και αυτό έχει έντονη επίδραση στο “Spectre”. Σε αυτήν την καινούρια ταινία, ο πιο διάσημος μυστικός πράκτορας του κόσμου ελέγχει το πεπρωμένο του. Έχει μια συγκεκριμένη αποστολή. Κανείς και τίποτα δεν θα μπει εμπόδιο»

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates