Ποιος είναι ο νέος Τζέιμς Μποντ

Ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Γκρεγκ στις νέες ταινίες του Τζέιμς Μποντ.
Οι φήμες οργιάζουν και τα στοιχήματα πέφτουν βροχή για τον ηθοποιό που θα πάρει τη θέση του Ντάνιελ Γκρεγκ στις περίφημες περιπέτειες του Βρετανού πράκτορα Τζέιμς Μποντ.

Ένας ήρωας που λατρεύτηκε και λατρεύεται απ’ το κοινό και για δεκαετίες μαγνητίζει τα βλέμματα και τις καρδιές των θεατών… και φέρνει τεράστια έσοδα στην κινηματογραφική βιομηχανία.

Ανάμεσα στα ονόματα που «παίζανε» για τον περίοπτο ρόλο, θέση είχε και αυτό του Τομ Χίντλεστον που πλέον παίρνει κεφάλι σε σχέση με τους αντιπάλους του, αφού χτες διέρρευσε το μυστικό ραντεβού του με τον σκηνοθέτη Σαμ Μέντες, που έχει υπογράψει τους τελευταίους Μποντ, και θα είναι πίσω από τις κάμερες και στη νέα ταινία που έρχεται.

Οι ανταγωνιστές πάγωσαν μαζί και τα γραφεία στοιχημάτων… όπου πλέον δεν ποντάρει κανείς.

Την ίδια ώρα ο ίδιος ο Τομ Χίντλεστον σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Esquire, αναφέρθηκε στο χαρακτήρα του James Bond, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι αντιπροσωπεύει ένα πρότυπο. Υπάρχει αυτή η ιδέα της βρετανικής δύναμης, δηλαδή δεν είναι εγωκεντρικός χαρακτήρας, αλλά κάνει απλά τη δουλειά του και την τελειώνει με επιτυχία. Αυτό είναι και το brand “James Bond” στην ουσία».
tom
Περιμένουμε πλέον την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής του James Bond.

Πάντως ο Ντάνιελ Γκρεγκ, στις τέσσερις ταινίες που υποδύθηκε τον ήρωτα του Ιαν Φλέμινγκ, έδωσε νέα πνοή ταιριαστή με τους καιρούς στον Τζέιμς Μποντ.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates