Ποιες είναι οι πιθανότητες να δούμε μαύρο ή… θηλυκό James Bond;

Όλα είναι πιθανά. Τώρα είναι ο Daniel Craig, αλλά ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον;
«Όλα είναι πιθανά» λέει η παραγωγός Barbara Broccoli, απαντώντας στην πιθανότητα ο Daniel Craig να αντικατασταθεί από μαύρο και/ή γυναίκα ηθοποιό.

Πάντως, και οι εφτά ηθοποιοί που έχουν ενσαρκώσει τον Bond από το 1962 ήταν λευκοί άνδρες.

Ο Idris Elba αναφέρεται εδώ και καιρό ως πιθανός Bond, ενώ η Gillian Anderson έριξε τη… σπόντα της, ποστάροντας μια φτιαγμένη από θαυμαστή της αφίσα, όπου η ίδια παρουσιάζεται ως ο θρυλικός μυστικός πράκτορας.

«Ταινίες σαν αυτή τείνουν να αντικατοπτρίζουν την εποχή τους, επομένως πάντα προσπαθούμε να συμβαδίσουμε» ανέφερε η Broccoli στη Daily Mail, όταν ρωτήθηκε αν ένας μαύρος ή μια γυναίκα ηθοποιός θα μπορούσε να υποδυθεί το ρόλο. «Όλα είναι πιθανά», πρόσθεσε. «Τώρα είναι ο Daniel Craig και είμαι πολύ ευχαριστημένη μαζί του, αλλά ποιος ξέρει τι θα φέρει το μέλλον;».

Ο Daniel Craig εμφανίστηκε πρώτη φορά ως Bond το 2006 στο Casino Royale και συνέχισε με τα Quantum of Solace (2008), Skyfall (2012) και Spectre (2015). Αν και το Spectre θεωρούνταν το «κύκνειο άσμα» του, νωρίτερα μέσα στη χρονιά επιβεβαιώθηκε πως ο Craig θα επιστρέψει το 2019 με την 25η ταινία Bond.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates