Η πρώτη χορεύτρια στο καρναβάλι του Ρίο δεν είναι Βραζιλιάνα και είναι έγκυος!

Η Λονδρέζα Σαμάνθα Φλόρες για δεύτερη χρονιά επικεφαλής στο μεγαλύτερο καρναβάλι
H Λονδρέζα που έγραψε ιστορία πέρσι, καθώς έγινε η πρώτη επικεφαλής χορεύτρια ή «musa abre alas» στο Καρναβάλι του Ρίο που δεν ήταν Βραζιλιάνα, θα συμμετάσχει ξανά «στο μεγαλύτερο πάρτι στον πλανήτη» και μάλιστα αυτή τη φορά, ενώ είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Η Σαμάνθα Φλόρες για πρώτη φορά στην 78χρονη ιστορία του Καρναβαλιού του Ρίο επιλέχθηκε το 2018 κορυφαία χορεύτρια και ήταν στο πρώτο άρμα στην παρέλαση στο Σαμπαδρόμιο, ως η μούσα των σχολών σάμπα.

Η 38χρονη, η οποία μετακόμισε στο Ρίο από το Kentish Town το 2006 θα βρεθεί για δεύτερη χρονιά στον ρόλο της πρώτης χορεύτριας, ενώ είναι τεσσάρων μηνών έγκυος.
0 Samantha Flores
«Η πρώτη μου ερώτηση προς τον γιατρό ήταν:«Μπορώ να συμμετάσχω στην παρέλαση;». Ο γιατρός μου έδωσε το πράσινο φως γι 'αυτό είμαι πολύ χαρούμενη.

«Πρέπει να είμαι λίγο πιο ήρεμη από ό,τι συνήθως - δεν πρέπει να χορεύω σάμπα σαν μανιακή», τόνισε.

Η πρώην διευθύντρια δημοσίων σχέσεων μετακόμισε στη Βραζιλία αφού ερωτεύτηκε τη χώρα ενώ ήταν σε διακοπές με φίλους.

Στην πρώτη παρέλαση στο Καρναβάλι του Ρίο το 2011, ντύθηκε καναρίνι.

Η Σαμάνθα Φλόρες διοικεί την εταιρεία «Experience Carnival», η οποία διοργανώνει διακοπές για τουρίστες που θέλουν να παρευρεθούν στο καρναβάλι και να λάβουν μέρος στην παρέλαση.

Το φαντασμαγορικό Φεστιβάλ του Ρίο προσελκύει πέντε εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο, μεταξύ των οποίων 1,5 εκατομμύρια τουρίστες.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates