Σαν σήμερα γεννήθηκαν 3 που «έγραψαν» με την φανέλα του θρύλου!

Άφησαν τα δικά τους χνάρια με την φανέλα του Ολυμπιακού!
Πρώτος και ιεραρχικά αλλά και αξιολογικά ο Βασίλης Καραπιάλης. Γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1965 στη Λάρισα με την φανέλα της οποίας ξεχώρισε και κατέκτησε και το πρωτάθλημα «θαύμα» την περίοδο 1987 - 1988. Στο μεγάλο λιμάνι ήρθε το 1991 κι έμεινε μέχρι το Μάιο του 2000 όταν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Με τον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Καραπιάλης τα «πήρε όλα» (πρωταθλήματα, κύπελλα, σουπερ καπ) και έγραψε νέα μεγάλη ιστορία. Δεν είναι τυχαίο πω θεωρείται ένα από τα κορυφαία δεκάρια του Θρύλου, όλων των εποχών, αλλά κι ένας από τους μεγάλους επιτελικούς του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τυχεροί όσοι τον απόλαυσαν να «ζωγραφίζει» στα γήπεδα.

Ο Νέρι Καστίγιο γεννημένος στις 13 Ιουνίου 1984 στο Σαν Λουίς Ποτοσί, του Μεξικό είχε πολλά από τα όπλα του «Καραπιάλη» στην φαρέτρα του. Του έλειπαν όμως η συνέπεια, η υπομονή και η «σωστή» προσωπικότητα. Ήρθε στην ομάδα όταν ο Καραπιάλης κρεμούσε τα παπούτσια του και έμεινε στον Ολυμπιακό για 7 περίπου χρόνια. Το χάρισμά του εκτιμήθηκε από τους οπαδούς. Έχει αφήσει μαγικές στιγμές στο χορτάρι… και πολλά χρήματα στον Θρύλο όταν πήρε μια «αλμυρότατη» μεταγραφή… Ένα ταλέντο που σπαταλήθηκε ανορθόδοξα!

Ο Ανδρέας Σάμαρης (Αθήνα, 13 Ιουνίου 1989) δεν διαθέτει το ταλέντο των δύο παραπάνω, άλλωστε αγωνίζεται σε διαφορετική θέση. Όμως είναι οργανωτικός «γεωμέτρης», σταθερός στην απόδοσή του και νικητής στην καρδιά. Όλα αυτά τον έφεραν στην Εθνική Ομάδα ενώ και αυτός άφησε μπόλικο μετρητό στο ταμείο του Θρύλου όταν πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα με πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με την πορτογαλική ομάδα, στην οποία και συνεχίζει, έχοντας κατακτήσει τίτλους.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates