Ο Νταλάρας για τον «κατά Ξαρχάκο Ζαμπέτα»: «Πρέπει να ήταν πολύ χαρούμενος ο Ζαμπέτας»

(PHOTOS) Φωτογραφίες και σχόλια από την παρουσία του Νταλάρα στην παράσταση του Ξαρχάκου με την Αλεξίου στα τραγούδια του Ζαμπέτα.
Ο Νταλάρας για τον «κατά Ξαρχάκο Ζαμπέτα»: «Πρέπει να ήταν πολύ χαρούμενος ο Ζαμπέτας» Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Ζαμπέτας κατά Ξαρχάκο


Από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, ο Σταύρος Ξαρχάκος συναντά στη σκηνή του Gazarte τη Χαρούλα Αλεξίου, σε ένα αφιέρωμα στα ξεχωριστά τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα, με τίτλο «Ζαμπέτας κατά Ξαρχάκο».

Την Κυριακή 13 Ιανουαρίου την παράσταση παρακολούθησαν ο Γιώργος Νταλάρας με τη σύζυγό του Άννα. Αδιάψευστος μάρτυρας οι φωτογραφίες, αλλά και τα χαρακτηριστικά σχόλια που ανήρτησε η Άννα Νταλάρα στη σελίδα της στο facebook, τόσο για την Χαρούλα Αλεξίου όσο και για τον Σταύρο Ξαρχάκο:

«Χαρούλα one of a kind! Το καλούπι έσπασε».
1.Xarhakos Alejiou1
«Αλλά και αυτό το μικρό αγόρι ο φοβερός και τρομερός Σταύρος Ξαρχάκος! Δυο φαινόμενα».
2.Xarhakos Alejiou
Στην ορχήστρα συμμετείχαν οι μουσικοί: Νεοκλής Nεοφυτίδης (πιάνο), Βασίλης Δρογκάρης (ακορντεόν), Αλέξανδρος Καψοκαβάδης (κιθάρα, νυκτά έγχορδα), Ηρακλής Ζάκκας (1ο μπουζούκι), Δημήτρης Ρέππας (μπουζούκι), Γιώργος Λιμάκης (κιθάρες), Αντώνης Τσίγκας (κοντραμπάσο).
3.Χarhakos Alejiou 3

«Πρέπει να ήταν πολύ χαρούμενος ο Ζαμπέτας»


Στην παράσταση αναφέρθηκε και ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας, με ένα κείμενο που αναρτήθηκε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα του στο facebook.

«Όταν τελείωνα το δημοτικό στα Εξάρχεια και λίγο μετά, όταν περνούσε ο Ξαρχάκος τον έπαιρνα από πίσω για να τον βλέπω. Με είχαν τρελάνει τα τραγούδια του. Χθες στο Gazarte τον ξαναείδα. Έναν ώριμο πιτσιρικά να παίζει παθιασμένος σαν τρελός με τα παιχνίδια του. Τον ζήλεψα. Και αυτόν και το παράδειγμα της ζωής του και της τέχνης του. Το ότι παρεμβαίνει με τέτοια γνώση, έμπνευση, επιμέλεια και γενναιοδωρία στα τραγούδια των άλλων, δείχνει το μεγαλείο του. Όπως έκανε χθες στα τραγούδια του Ζαμπέτα. Πρέπει να ήταν πολύ χαρούμενος ο Ζαμπέτας χθες το βράδυ γι' αυτό και που η μεγαλύτερη φωνή, η πιο σπουδαία και ξεχωριστή του τραγουδιού μας, τον τίμησε. Χαρούλα μου πολύ σε χάρηκα. Και η ορχήστρα, τι μουσικοί ήταν αυτοί!!!»
4.Xarhakos Alexiou 4

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates