Βασίλης Καρράς: «Μαγκιά για μένα σημαίνει κύριος»

«Ο μεγαλύτερος εχθρός που έχω είναι ο εαυτός μου. Ώρες ώρες του ρίχνω κάτι μπινελίκια».
Αυτά δήλωνε, μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καρράς στη Νάνσια Κωστάρα και το ελληνικό Playboy, τον Δεκέμβριο του 1999.

Ο ερμηνευτής βρισκόταν στα καλύτερά του, με απανωτές συνεχόμενες επιτυχίες που συνοδεύονταν από αντίστοιχες εμφανίσεις στα μαγαζιά.

Από το σημείο εκείνο θα άρχιζε μια σταδιακή κάμψη για τον Καρρά, μέχρι και το 2009 που επέστρεψε στα παλιά του κυβικά συνεχίζοντας μέχρι και σήμερα μια εντυπωσιακή διαδρομή στη νύχτα αλλά κα τη δισκογραφία.

Παρότι στο αρχείο μου υπάρχουν όλα τα τεύχη του περιοδικού, την αφορμή για να παρουσιάσω ορισμένα αποσπάσματα της συνέντευξής του ερμηνευτή, την πήρα από την ιστοσελίδα του περιοδικού που λειτουργεί εδώ και λίγο σχετικά διάστημα και που συχνά πυκνά ξεδιπλώνει πτυχές του πλούσιου αρχείου του.

Μεταφέρω τα σημεία που σχετίζονται με τον χαρακτήρα και την ανθρώπινη πλευρά του Βασίλη Καρρά.

Με τον εαυτό σου τα έχεις βρει;
Ο μεγαλύτερος εχθρός που έχω είναι ο εαυτός μου. Ώρες ώρες του ρίχνω κάτι μπινελίκια. Ειδικά μάλιστα όταν κάνω λάθη, νιώθω να με μισώ.

Αγαπάς τους άλλους ακόμη και με τα λάθη τους;
Όχι πάντοτε. Μερικές φορές μού είναι δύσκολο να προσπεράσω κάτι. Το περίεργο είναι ότι μπορώ πιο εύκολα να συγχωρήσω ένα μεγάλο λάθος παρά ένα μικρό.

Δε ζήτησα να εκθέσεις στη δημοσιότητα την ψυχή σου, απλά να μου πεις τι δεν θα έκανες σε σχέση με τους άλλους.
Τότε θα στο θέσω ως εξής: Γίνομαι άλλος άνθρωπος με την υποκρισία και το γλείψιμο. Εμένα μου αρέσει ο άνδρας να είναι άνδρας. Αυτό που λέει να μη χρειάζεται να το γράψει σε χαρτί για να το κάνει.

Και ερχόμαστε στο ζητούμενο. Τι σημαίνει για σένα μαγκιά;
Μαγκιά για μένα σημαίνει κύριος.

Και πώς την εκφράζει κανείς;
Μ’ αυτό που είναι. Με την ντομπροσύνη. Όχι με το πουκάμισο και το παντελόνι που φοράει, αλλά με το να παραδέχεται μέχρι πού τον παίρνει. Μην ξεχνάμε ότι όλοι έχουμε ένα όριο που δεν πρέπει να το ξεπερνάμε. Άλλωστε, μέχρι ενός σημείου μπορούμε!

Τι σε «τσιτώνει» άσχημα;
Η πουστιά.

Οι Ελληνίδες σού αρέσουν ως γυναίκες;
Έτσι όπως έχουν βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια, για μένα είναι οι ωραιότερες. Πολύ ερωτικές, κομψότατες και με μοναδικό ταμπεραμέντο.

Εποχή που σου αρέσει;
Η Άνοιξη.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates