Θανάσης Βέγγος: «Στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί»

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Κούνδουρος, Βούλγαρης, Μιχαηλίδης και Λιάνης μιλούν για το σπουδαίο ηθοποιό, τη μέρα που έφυγε από τη ζωή.

Σαν σήμερα…


Ήταν 3 Μαΐου του 2011, ξημερώματα της παγκόσμιας ημέρας γέλιου, όταν έφυγε από κοντά μας ο Θανάσης Βέγγος…

Αφιέρωμα στον Θανάση Βέγγο με «γούστο»


Από διάφορα μικρά ή μεγαλύτερα τηλεοπτικά αφιερώματα που πραγματοποιήθηκαν εκείνη τη μέρα για τον Θανάση Βέγγο, ξεχώρισα αυτό της εκπομπής της ΝΕΤ «Έχει γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά.

Στο πρώτο μέρος της εκπομπής μίλησε για τον Θανάση Βέγγο ο Νίκος Κούνδουρος, σκηνοθέτης και φίλος του ηθοποιού από τα δύσκολα χρόνια της Μακρονήσου, ενώ στο δεύτερο μέρος, τις αναμνήσεις τους από τον Θανάση Βέγγο μοιράστηκαν ο σκηνοθέτης Παντελής Βούλγαρης, ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Γιώργος Μιχαηλίδης, ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Λιάνης και ο Γιάννης Σολδάτος, συγγραφέας του βιβλίου «Θανάσης Βέγγος - Ένας άνθρωπος παντός καιρού» που επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Μπήλιω Τσουκαλά.

Όλα αυτά, διανθισμένα με αποσπάσματα από εμφανίσεις του Θανάση Βέγγου στον ελληνικό κινηματογράφο ή σε διάφορες εκδηλώσεις, αλλά και από μια δήλωση της γυναίκας του Ασημίνας στο δημοσιογράφο Νίκο Νικόλιζα.

Η σκηνοθεσία της εκπομπής που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video ήταν του Χρήστου Φασόη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates