Στέλιος Καζαντζίδης: «Τα πολλά και τα καθόλου βλάπτουν»

(VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια από τις τελευταίες τηλεοπτικές συνεντεύξεις του μέγιστου λαϊκού ερμηνευτή.

Σαν σήμερα…


Δυσκολεύομαι να συνειδητοποιήσω πως πέρασαν 17 ολόκληρα χρόνια από κείνο το πρωινό της 14ης Σεπτεμβρίου, που τα κανάλια ανακοίνωναν τη «φυγή» του Στέλιου Καζαντζίδη, σε ηλικία 70 ετών…

Ο Στέλιος Καζαντζίδης στην «Πρώτη σελίδα»


Τέσσερα χρόνια πριν, στις 30 Νοεμβρίου 1997, ο Στέλιος Καζαντζίδης εμφανίσθηκε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Πρώτη σελίδα» που παρουσίαζε ο Θανάσης Αθανασιάδης. Ήταν η εποχή της κυκλοφορίας του τελευταίου ολοκληρωμένου δίσκου του, που είχε τον τίτλο «Τραγουδώ» με δώδεκα τραγούδια σε μουσική του Τάκη Σούκα.

Εκτός από τα σχετικά με το νέο του δίσκο, ο Στέλιος Καζαντζίδης θυμήθηκε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια και το θάνατο του πατέρα του Χαράλαμπου Καζαντζίδη στα χρόνια του εμφυλίου από παρακρατικούς της δεξιάς, ενώ αναφέρθηκε στη σημαντική βοήθεια του Γιάννη Παπαϊωάννου στην αρχή της πορείας του, αλλά και στον Άκη Πάνου, ο οποίος λίγους μήνες πριν, είχε βρεθεί στη φυλακή, κατηγορούμενος για φόνο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο Καζαντζίδης το «Η ζωή μου όλη» ήταν το τραγούδι της ζωής του.

Για τον Στέλιο Καζαντζίδη μίλησαν στην εκπομπή ο Τάκης Σούκας, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, αλλά και απλοί φίλοι του λαϊκού βάρδου.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates