«Κοίτα τι έκανες» με τον Πασχάλη Τερζή (2006)

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Στην εκπομπή της Σεμίνας Διγενή με πολλά τραγούδια και εκπλήξεις.
«Κοίτα τι έκανες» με τον Πασχάλη Τερζή (2006) Φωτογραφία: NDP Photo Agency

«Κοίτα τι έκανες»


Τα τελευταία χρόνια, η απουσία του Πασχάλη Τερζή από τα νυχτερινά κέντρα και τις συναυλίες είναι παραπάνω από αισθητή. Αναγκαστικά λοιπόν, όταν θέλουμε να τον απολαύσουμε ζωντανά, ανατρέχουμε σε κάποια από τις παλαιότερες τηλεοπτικές εκπομπές, που συμμετείχε.

Όπως ήταν η εκπομπή της Σεμίνας Διγενή «Κοίτα τι έκανες», που προβλήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2006 με κεντρικό καλεσμένο τον Πασχάλη Τερζή. Μια εκπομπή με δεκάδες τραγούδια, αλλά και πολλές εκπλήξεις που προκάλεσαν τη συγκίνηση του λαϊκού ερμηνευτή.

Προσκεκλημένοι της Σεμίνας ήταν οι ηθοποιοί Ιεροκλής Μιχαηλίδης και Μιχάλης Μαρίνος, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Βασιλόπουλος, Γιώργος Ρουμελιώτης και Μαρία Ηλιάκη, καθώς και δεκάδες φίλοι του Πασχάλη Τερζή, που μετέτρεψαν το τηλεοπτικό studio σε κέντρο διασκέδασης.

Η επιμέλεια και διεύθυνση της ορχήστρας ήταν του Γιάννη Νικολαΐδη, που έπαιξε κιθάρα. Μαζί του έπαιξαν οι Παναγιώτης Στεργίου και Θόδωρος Κατσαρός (μπουζούκι), Βασίλης Αρμένης (πλήκτρα, ακορντεόν), Κώστας Αναδιώτης (πλήκτρα), Σταύρος Παζαρέντζης (κλαρίνο), Γιώργος Ζαφειρίου (μπάσο), Άλκης Μυσιρλής (τύμπανα) και Σπύρος Παπαϊωάννου (ντραμς). Ο Άκης Δείξιμος έκανε φωνητικά.

Ο συντονισμός της εκπομπής ήταν του Ηλία Μπενέτου, η επιμέλεια της Άννας Βλαβιανού και η σκηνοθεσία της Καίτης Χιωτάκη. Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates