«Κάθε τραγούδι και ένας σταθμός… μια κάποια Πρωτοχρονιά»

(VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Παπαδόπουλος, Κουγιουμτζής και Νικολόπουλος θυμούνται μια δική τους Πρωτοχρονιά.

Μια κάποια Πρωτοχρονιά του… ’94


Ανοίγοντας το πλούσιο αρχείο της, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς η ΕΡΤ 2 ταξίδεψε τους θεατές 24 χρόνια πίσω, στην Πρωτοχρονιά του 1994, επαναπροβάλλοντας το πρώτο μέρος ενός εορταστικού προγράμματος που παρουσίασε τότε η Τάνια Τσανακλίδου.

Ο Λευτέρης Παπαδόπουλος, ο Σταύρος Κουγιουμτζής και ο Χρήστος Νικολόπουλος αφηγήθηκαν πολύτιμες ιστορίες από τις δικές τους βραδιές Πρωτοχρονιάς, ενώ στο μουσικό μέρος τραγούδησαν (με τη σειρά που εμφανίσθηκαν) οι Βιβή Κίτσου, Κώστας Σμοκοβίτης, Μανώλης Χατζημανώλης, Μιχάλης Παπαζήσης, Δημήτρης Κεχαγιάς, Γλυκερία, Φαίη Μάτσου, Μιχάλης Δημητριάδης, Μποέμισες, Ανδρέας Καρακότας, Αιμιλία Κουγιουμτζή και η Τάνια Τσανακλίδου. Συνοδεύοντας τους ερμηνευτές, ο Γιάννης Σπανός και ο Σταύρος Κουγιουμτζής έπαιξαν πιάνο και ο Χρήστος Νικολόπουλος μπουζούκι.

Τα κείμενα ήταν του Αντώνη Παπαϊωάννου, οι ενορχηστρώσεις και η μουσική επιμέλεια του Νίκου Στρατηγού, οι χορογραφίες του Χρήστου Παπίδη, η οργάνωση παραγωγής της Δέσποινας Πανταζοπούλου και η σκηνοθεσία του Δημήτρη Καλούδη.

Video

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates