«Η πιο μεγάλη ώρα» της Πίτσας Παπαδοπούλου (2010)

(ΣΠΑΝΙΟ VIDEO - ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΉ) Παλιά και νέα τραγούδια της και μια μικρή συνέντευξη της Γλυκερίας.
«Η πιο μεγάλη ώρα» της Πίτσας Παπαδοπούλου (2010) Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σαν σήμερα…


Στις 4 Μαΐου γεννήθηκε η Πίτσα Παπαδοπούλου.

«Να ‘χε καρδιά η μοναξιά»


Με τη διαχρονική βοήθεια του αρχείου, σήμερα πάμε εννέα χρόνια πίσω, στις 9 Απριλίου 2010, όταν η Πίτσα Παπαδοπούλου εμφανίσθηκε στην εκπομπή της ΝΕΤ «Έχει γούστο» με την Μπήλιω Τσουκαλά, με κύρια αφορμή την κυκλοφορία του δίσκου της «Να’ χε καρδιά η μοναξιά».

Μαζί της στο studio ήταν ο γνωστός παραγωγός και μουσικός Άγγελος Σφακιανάκης και λαϊκή ορχήστρα με τους Παναγιώτη Στεργίου και Δημήτρη Ρέππα στο μπουζούκι, Κώστα Τσίγκα στο μπάσο, Παναγιώτη Μπρακούλια στην κιθάρα, Αρσένη Νάση στα τύμπανα, Ιούλιο Νάση στα κρουστά, Κώστα Λαϊνά στο πιάνο και τα πλήκτρα και Δημήτρη Τσιβγούλη στο βιολί.

Δυο μέρες πριν είχαν συμπληρωθεί δέκα χρόνια από τη «φυγή» του Άκη Πάνου. Έτσι, η Πίτσα Παπαδοπούλου ξεκίνησε το πρόγραμμά της με δυο από τα γνωστότερα τραγούδια του, τα «Η πιο μεγάλη ώρα» και «Ο τρελός», ενώ στη συνέχεια επέλεξε κάποια από τα καινούργια, αλλά και μια σειρά από παλαιότερες επιτυχίες της, ξεκινώντας με το «Μη μιλάς» του Αντώνη Βαρδή και του Γιάννη Πάριου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια της εκπομπής παρενέβη τηλεφωνικά η Γλυκερία, για να πει δυο λόγια αγάπης για την Πίτσα Παπαδοπούλου.

Η σκηνοθεσία της εκπομπής που μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη στο video ήταν του Χρήστου Φασόη.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates