Τελικά δεν... #erxetai_pizza την Κυριακή των εκλογών

Μια «προχώ» διαφήμηση που όμως παραβίασε τη βασική αρχή του εταιρικού marketing
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Προσπαθώντας να εκμεταλευτεί το πολιτικό hashtag #erxetai_pizza που χρησιμοποιούν χιουμοριστικά (ή και όχι) χρήστες των social media σε πολιτικές συζητήσεις και ειδικά για τις εκλογές που έρχονται, το τμήμα μάρκετινγκ της γνωστής αλυσσίδας πίτσας Domino's πόσταρε διαφήμιση με το σλόγκαν «Την Κυριακή των εκλογών, #erxetai_pizza ...και θα είναι μεγάλη (η έκπτωση)».
D92ipL9X4AAMRIn
Η διαφήμιση έγινε viral όμως θεωρήθηκε από πολλούς ότι ήταν υποστηρικτική για τη ΝΔ και κατά του ΣΥΡΙΖΑ με αποτέλεσμα οι μεν να συγχαίρουν την εταιρεία για την «έξυπνη διαφήμιση», οι δε να την κατηγορούν για «χυδαία υποστήριξη» προς τη ΝΔ.

Η εταιρεία, που είδε ξαφνικά το όνομά της να εμπλέκεται σε μια πολιτική διαμάχη και μάλιστα με διαστάσεις viral, απέσυρε τη διαφήμιση άρον άρον και μάλλον στο μέλλον θα εφαρμόζει αυστηρά την βασική αρχή του εταιρικού marketing, να αποφεύγει δηλ. την πολιτική, όπως ο διάβολος το λιβάνι.
Screen Shot 2019 06 25 at 15.01.22 2
Πάντως τη βραδιά των εκλογών και μέχρι να ξεχαστεί ο σάλος, η Domino's μάλλον δεν θα έχει πελάτες από όλο το πολιτικό φάσμα

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!