Καθηγήτρια έκανε σεξ με μαθητή της σε τουαλέτα αεροπλάνου

Δικάζεται για αποπλάνηση
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/10/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στη Βρετανία δικάζεται μια 29χρονη καθηγήτρια γιατί πριν από τρία χρόνια είχε κάνει σεξ με 16χρονο μαθητή της σε τουαλέτα αεροπλάνου κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους από σχολική εκδρομή.

Το ζευγάρι συνέχισε να συνευρίσκεται ερωτικά για αρκετό καιρό μετά την πρώτη τους επαφή. Μάλιστα, έναν μήνα μετά το συμβάν στο αεροπλάνο, η καθηγήτρια είπε στον νεαρό ότι είχε μείνει έγκυος αλλά ήταν αποφασισμένη να μην κρατήσει το παιδί. Με βάση τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο, η εγκυμοσύνη ήταν όντως αληθινή, αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν ο έφηβος ήταν όντως ο πατέρας.

Όταν ένας άλλος μαθητής άρχισε να στέλνει email στην 26χρονη τότε, εκβιάζοντάς την ότι θα τα αποκάλυπτε όλα στον Τύπο εάν δεν έκανε έρωτα μαζί του, αυτό σήμανε την αρχή του τέλους για το μυστικό του ζευγαριού. Τα email έπεσαν στα χέρια καθηγητών, η 28χρονη απολύθηκε και τελικά αποφασίστηκε η επ' αόριστον αφαίρεση της άδειας διδασκαλίας της. 

Τότε ο πατέρας του μαθητή είχε δηλώσει:  «Ο γιος μου δεν ήθελε να καταστρέψει την καριέρα της Eleanor. Δεν ήθελε να χάσει τη δουλειά της. Η σχέση αποκαλύφθηκε μόνο όταν το έμαθε ο συμμαθητής του και άρχισε να την εκβιάζει για να κάνει σεξ μαζί του. Μετά εκείνος το είπε παντού στο σχολείο και η διεύθυνση ζήτησε να της επιβληθούν πειθαρχικές κυρώσεις, όχι ο γιος μου.  Το αγόρι μου είναι απλώς ένας νέος που θέλει να αφήσει αυτήν την εμπειρία πίσω του και να συνεχίσει τη ζωή του»
0 SWNS PUPIL SEX 01

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!