Η πορνοστάρ, το πέος του Τραμπ και τα μανιτάρια

Μια εκπομπή που σίγουρα δεν άρεσε στον πρόεδρο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η αμερικανίδα πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς έχει γίνει (ακόμα πιο) διάσημη μετά τους ισχυρισμούς της ότι έχει περάσει μια βραδιά με τον Ντοναλντ Τραμπ και έχει μιλήσει αρκετές φορές σε συνεντεύξεις για εκείνο το βράδυ και τη σεξουαλική εμπειρία που της πρόσφερε ο Αμερικανός πρόεδρος. Έχει επίσης καταγράψει με κάθε λεπτομέρεια την ερωτική  επαφή με τον Τραμπ στα απομνημονεύματά της με τίτλο Full Disclosure, που κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

«Καθώς ήμουν εκεί ξαπλωμένη αισθανόμουν ενοχλημένη που με γ..... ένας τύπος με τρίχες σαν το Γέτι των Ιμαλαΐων και ένα πέος σαν τον χαρακτήρα του Μανιταρούλη», γράφει στο βιβλίο της και συμπληρώνει: «Ήταν πιθανόν το λιγότερο εντυπωσιακό σεξ που έκανα ποτέ, όμως ο ίδιος δεν είχε την ίδια γνώμη».

Η ίδια βρέθηκε στην πρόσφατη εκπομπή του Τζίμι Κίμελ, ο οποίος φυσικά δεν άφησε την ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και την κάλεσε να δείξει σε εκείνον και το κοινό με τι είδους μανιτάρι μοιάζει το μόριο του Αμερικανού προέδρου.

Ο Κίμελ παρουσίασε στην Ντάνιελς ένα δίσκο με ομοιώματα μανιταριών και της ζήτησε να δείξει ποιο μοιάζει με εκείνο του Τραμπ.

Δείτε τι ακολούθησε:

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!