Η αστυνομία της Ν. Υόρκης ανέσυρε δαχτυλίδι αρραβώνων από υπόνομο

Και το twitter βρήκε το ζευγάρι που το έχασε 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Την περασμένη Παρασκευή ένας Βρετανός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στην Νέα Υόρκη, αλλά όπως κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, το δαχτυλίδι γλίστρησε από το χέρι της και έπεσε στον υπόνομο.

Η κοπέλα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που μόλις τους συνέβη ενώ ο σύντροφός της εμφανίζεται πεσμένος στο πεζοδρόμιο να προσπαθεί να εντοπίσει το δαχτυλίδι μέσα από τη σχάρα του υπονόμου.

Το ζευγάρι επέστρεψε στη Βρετανία αλλά αστυνομία της Νέας Υόρκης που είδε το περιστατικό στις κάμερες ασφαλείας πήρε σοβαρά το θέμα και φρόντισαν να αφαιρεθεί η σχάρα και να ανακτηθεί το δαχτυλίδι.

Προκειμένου  να εντοπίσουν το ζευγάρι και να το επιστρέψουν έκαναν και σχετική ανάρτηση στο Twitter με το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας αλλά και το δαχτυλίδι που εντόπισαν με ένα χιουμοριστικό κείμενο: «Καταζητείται επειδή από τον ενθουσιασμό του έριξε το δαχτυλίδι της αρραβωνιαστικιάς του στον υπόνομο» ενώ εξηγούσε πώς οι αστυνομικοί το ανέκτησαν και θα ήθελαν να το επιστρέψουν ενώ ζητούσε πληροφορίες από τους πολίτες για τον εντοπισμό τους.

Τελικά το ζευγάρι εντοπίστηκε στη Βρετανία και στον λογαριασμό του ΝΥPD έγινε μια ακόμη ανάρτηση με τη φωτογραφία τους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!