Σταυροπούλου: «Πληγωμένη και στενοχωρημένη» για την ακύρωση του «Ζαμπέτα»

Τι έγραψε στο Instagram
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Με μια ανάρτησή της στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου δηλώνει πικραμένη για την ακύρωση της πολυαναμενόμενης παράστασης «Μάλιστα Κύριε Ζαμπέτα» η οποία θα περιόδευε όλο το καλοκαίρι σε αρκετά μέρη της Ελλάδας.

«Θέλω την καρδιά να σφίξω, πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί.

Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν»,έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη,και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο.

«Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη, πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου.», έγραψε στην ανάρτηση της στο Instagram, η Βίκυ Σταυροπούλου.
View this post on Instagram

«Θέλω την καρδιά να σφίξω,πέτρα πίσω μου να ρίξω και να φύγω» έλεγε ο Ζαμπέτας στο «Μάλιστα Κύριε». Δυστυχώς τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα έχεις οργανώσει και ονειρευτεί. Επειδή λοιπόν οι παραγωγοί της καλοκαιρινής περιοδείας μας αποφάσισαν 20 μέρες πριν την πρεμιέρα,και ενώ όλοι έχουμε χάσει δουλειές,χρήματα και χρόνο προετοιμασίας, να «ρίξουν πέτρα και να φύγουν»,έτσι κι εγώ πρέπει «την καρδιά να σφίξω» και να σας πω ότι δυστυχώς η περιοδεία μας ακυρώνεται. Είμαι βαθιά πληγωμένη,και στεναχωρημένη ειδικά για μια δουλειά που θα απασχολούσε πάνω από 25 ανθρώπους αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατον να κάνω οτιδήποτε άλλο. «Κανένα τέλος δεν έρχεται με άδεια χέρια» όπως λέει η Κική Δημουλά. Ελπίζω τα «επόμενα χέρια» να είναι πιο αξιόπιστα με την ίδια αγάπη,πίστη και σεβασμό για τη δουλειά όση η δίκη μου και των συναδέλφων μου.

A post shared by Βικυ Σταυροπουλου (@vicky_stavropoulou_official_) on

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!