To Yesterday έκανε πρεμιέρα στο Λονδίνο

Όλοι οι πρωταγωνιστές ήταν παρόντες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι πρωταγωνιστές της μουσικής κομεντί «Yesterday» βάδισαν και πόζαραν στο κίτρινο χαλί στην πλατεία Λέστερ, στο Λονδίνο στην πρεμιέρα της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι σταρ της ταινίας της Universal και μεγάλος αριθμός θαυμαστών κρατώντας ομπρέλες λόγω της βροχής βρέθηκαν μαζί για την πρώτη προβολή της ταινίας που είναι εμπνευσμένη από τους Beatles.

H Κέιτ ΜακΚίνον, η Λίλι Τζέιμς, ο Εντ Σίραν και ο πρωταγωνιστής και νεοεμφανιζόμενος Χιμές Πατέλ, ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης Ντάνι Μπόιλ, ο σεναριογράφος Ρίτσαρντ Κέρτις οι οποίοι συνεργάστηκαν στην πρωτότυπη μουσική κομεντί, συναντήθηκαν με το κοινό στην πρεμιέρα.

Ο Ντάνι Μπόιλ είπε ότι ο πρωταγωνιστής «έσωσε την ταινία μας» αφού οι υπεύθυνοι κάστινγκ προσπαθούσαν να βρουν τον κατάλληλο προσθέτοντας ότι όχι μόνο ήταν ο πρώτος σημαντικός κινηματογραφικός του ρόλος, αλλά ένας ρόλος που απαιτούσε να μάθει 17 τραγούδια των Beatles.
yesterday movie London premiere HD Gallery Set 1
«Έκανε μια ακουστική εκδοχή του 'Back in the USSR' και άρχισα να χορεύω στην αίθουσα των ονείρων, κάτι που δεν πρέπει να κάνει ο σκηνοθέτης» ανέφερε.

Ο Κέρτις, εν τω μεταξύ, αποκάλυψε ότι οι Beatles είναι το «μοναδικό πράγμα στον κόσμο για το οποίο ενδιαφέρομαι περισσότερο» αναπαράγοντας μια ιστορία από την παιδική του ηλικία, όταν προσποιήθηκε ότι είχε πυρετό για να μην πάει σχολείο, να μείνει σπίτι και να μπορέσει να ακούσει το «The White Album» σε πρώτη ακρόαση στο BBC. «Θα έκανα τα πάντα για τους Beatles» είπε.

Ο τραγουδιστής Εντ Σίραν, ο οποίος έχει ένα σημαντικό ρόλο στην ταινία, τον μεγαλύτερο μέχρι τώρα σε ταινία δέχθηκε εγκωμιαστική κριτική από τους συντελεστές της ταινίας. «Ήταν ο καλύτερος, τόσο σεμνός και αποδεικνύεται ότι είναι ένας απίστευτος ηθοποιός|» δήλωσε η ΜακΚίνον. Ο Μπόιλ ισχυρίστηκε ότι ο Εντ Σίραν ήταν «εξαιρετικά γενναιόδωρος».
Lily James Yesterday London Movie Premiere Red Carpet Fashion Burberry Tom Lorenzo Site 8
Ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τζακ Μάλικ (Χιμές Πατέλ), ένας τραγουδοποιός που δεν καταφέρνει να ξεχωρίσει στη μουσική βιομηχανία. Ζει σε μια μικρή βρετανική πόλη και τα όνειρά του για επιτυχία και φήμη φαντάζουν αδύνατα, παρά την αφοσίωση και υποστήριξη της καλύτερης παιδικής του φίλης, Έλι (Λίλι Τζέιμς).

Μετά από ένα ατύχημα με λεωφορείο κατά τη διάρκεια ενός μυστηριώδους black out, ο Τζακ ανακαλύπτει ότι κανείς δε θυμάται τους Beatles καθώς, μάλλον, δεν υπήρξαν ποτέ και έτσι αποφασίζει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και να γίνει διάσημος με τα τραγούδια τους. Φυσικά στην πορεία η σχέση του με την καλύτερή του φίλη θα κινδυνέψει και έτσι, στο τέλος, θα καταλάβει πως αυτό που πραγματικά χρειάζεται κάποιος, όπως είχε τραγουδήσει και η μπάντα από το Λίβερπουλ, είναι η αγάπη.

Ο Εντ Σίραν, ο οποίος ήταν εκείνος που δέχθηκε επευφημίες από το κοινό τη βραδιά της πρεμιέρας στο Λονδίνο τόνισε ότι ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος του αποκάλυψαν ότι στοιχεία της ιστορίας βασίζονται στη δική του ζωή και την απίστευτη άνοδό του στη δόξα. «Είναι κολακευτικό» τόνισε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!