Τέλος για το «Τατουάζ»

Γιατί πήραν την απόφαση οι δημιουργοί
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τίτλοι τέλους στο Τατουάζ και οι χιλιάδες φανατικοί θεατές της σειράς είναι απογοητευμένοι. Οι τρεις δημιουργοί, ο Ανδρέας Γεωργίου, ο Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου, το αποφάσισαν μετά από πολλή σκέψη και συζήτηση που κράτησε για περισσότερους από τρεις μήνες.

Η  απόφαση να μην έχει συνέχεια η σειρά όπως λένε οι δημιουργοί της, είχε έναν βασικό γνώμονα: Τον σεβασμό του τηλεθεατή. Αυτό ήταν εξ αρχής το βασικό κριτήριο και με βάση αυτό πάρθηκε η απόφαση να μη συνεχιστεί η σειρά από το καλοκαίρι και μετά. Οι τρεις δημιουργοί δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κουράσουν τον κόσμο και δεν είναι διατεθειμένοι να «τραβήξουν» τα επεισόδια μόνο για την τηλεθέαση.

Μετά τη λήψη της απόφασης ο Κούλης Νικολάου επικοινώνησε αμέσως με τον Alpha και συγκεκριμένα με την διευθύντρια προγράμματος Λυδία Μιχαήλ, το στέλεχος του προγράμματος Κώστα Σούσουλα αλλά και την υπεύθυνη μυθοπλασίας του καναλιού Δήμητρα Κωστοπούλου. Εν συνεχεία και για να μην υπάρξουν διαρροές εστάλη mail σε όλους τους συντελεστές της σειράς συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών.

«Μετά από έντονο προβληματισμό και πολλές συζητήσεις που κάναμε πήραμε την απόφαση το «Τατουάζ» μας να ολοκληρωθεί στον Β’ κύκλο, στα τέλη Ιουνίου 2019. Είμαστε υπερήφανοι για το αποτέλεσμα και την απήχηση που είχε η δουλειά αυτή κάτι που χωρίς εσάς δεν θα μπορούσε να συμβεί. Ο στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο μεθοδικά και με τον ίδιο ζήλο μέχρι και το τελευταίο πλάνο που θα γυριστεί» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή που συνυπογράφουν ο Αντρέας Γεωργίου, ο Κούλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο συνεργασίας των δημιουργών με τον Alpha ολοκληρώνεται στο τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου το καλοκαίρι.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!