Στον ΣΚΑΪ μετακινούνται οι δημιουργοί του «Τατουάζ» με νέα σειρά

«8 λέξεις» ο τίτλος
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο Ανδρέας Γεωργίου μέσω του λογαριασμού του στο Instagram όπου ανάρτησε το λογότυπο του ΣΚΑΪ, με hashtag τη νέα του σειρά «8 λέξεις» και το εξής μήνυμα: «Εμπιστεύσου τη μαγεία των νέων ξεκινημάτων».

Το τρέιλερ της νέας φιλόδοξης σειράς του Ανδρέα Γεωργίου μάλιστα, έπαιζε στα διαλείμματα του τελικού του «Survivor Ελλάδα - Τουρκία» ανακοινώνοντας τη συμφωνία και από την πλευρά του σταθμού.

Στη νέα δραματική σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων οι: Πέμυ Ζούνη, Απόστολος Γκλέτσος, Γιώργος Παρτσαλάκης, Θάλεια Ματίκα Δανάη Παππά, Ειρήνη Καραγεώργη και Ιάσωνας Παπαματθαίου. «Ένας ισχυρός άντρας με σκοτεινό παρελθόν. Ένας τολμηρός καλλιτέχνης που ζει για το παρόν. Ένα ανεκπλήρωτο πάθος που δεν έχει μέλλον. Όμως η μοίρα παίζει περίεργα παιχνίδια. Σε αυτό το παιχνίδι όποιος χάσει θα χάσει τα πάντα. Τώρα ο χρόνος παγώνει. Όλα τελειώνουν. Και κάπως έτσι ξαναρχίζουν. Μια δυνατή ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, μυστικά και αποκαλύψεις. Το μυστικό κρύβεται σε 8 λέξεις», αναφέρει η περίληψή της και μένει να δούμε αν το κοινό που εκτιμάει τις σειρές του θα τον ακολουθήσει και στη νέα του τηλεοπτική στέγη.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!