Σε κέντρο αποτοξίνωσης ο Κιτ Χάρινγκτον του GoT

Στρες και αλκοόλ οι λόγοι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
29/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κιτ Χάρινγκτον, ο ηθοποιός που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο από την σειρά – φαινόμενο, Game of Thrones ζήτησε βοήθεια σε πανάκριβο κέντρο αποτοξίνωσης στις ΗΠΑ.

Σε κέντρο αποτοξίνωσης μπήκε πριν από έναν περίπου μήνα, ο ηθοποιός Κιτ Χάρινγκτον που έγινε γνωστός από τον ρόλο του ως Τζον Σνόου στο Game of Thrones, όπως ανέφεραν πηγές στην New York Post. Ο Χάρινγκτον, σύμφωνα με πηγή που αναφέρει ότι είναι στο φιλικό του περιβάλλον, ζήτησε βοήθεια στο κέντρο κυρίως λόγω του στρες, της εξάντλησης και του αλκοόλ.

Ο 32χρονος Βρετανός ηθοποιός ζήτησε τη βοήθεια του πολυτελούς κέντρου αποτοξίνωσης Privé-Swiss που βρίσκεται στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όπου ένας μήνας αποθεραπείας κοστίζει 120.000 δολάρια. Το συγκεκριμένο κέντρο βοηθά τους πελάτες του να αντιμετωπίσουν το έντονο στρες και τα αρνητικά τους συναισθήματα. Το κέντρο είναι ανοιχτό και μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει από τις εγκαταστάσεις, όποτε το επιθυμεί.

Ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την είδηση στην DailyMail, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «ο Κιτ αποφάσισε να αξιοποιήσει κενό στο πρόγραμμά του ως ευκαιρία για να περάσει λίγο χρόνο σε κέντρο ευεξίας προκειμένου να επιλύσει κάποια προσωπικά του ζητήματα».

Μάλιστα, αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι τον είδαν να αγοράζει βιβλία στην περιοχή και όταν τον ρώτησαν γιατί βρίσκεται εκεί, εκείνος αποκρίθηκε ότι κάνει διακοπές.

«Η σύζυγός του Ρόουζ, είναι εξαιρετικά υποστηρικτική. Όλοι όσοι βρίσκονται κοντά του θέλουν πραγματικά να ξεκουραστεί. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που χρειάζεται είναι ησυχία», είπε άλλη πηγή.
Ο Χάρινγκτον φέρεται να φέρει βαρέως το γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η σειρά — φαινόμενο του HBO που καθήλωσε εκατομμύρια θεατές παγκοσμίως.

Από ένας σχεδόν άγνωστος ηθοποιός έγινε σε πολύ σύντομο διάστημα διάσημος σε όλο τον πλανήτη, ως ο θαρραλέος Snow, του οποίου οι ενέργειες στο τελευταίο επεισόδιο σόκαραν τους οπαδούς του.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το τελευταίο επεισόδιο, μόνο στις ΗΠΑ παρακολούθησαν 19, 3 εκατ. άνθρωποι.

Ο ηθοποιός στις συνεντεύξεις του δεν έχει κρύψει πόσο τον είχε επηρεάσει η διασημότητα.

Παραδέχθηκε ότι ξέσπασε σε κλάματα όταν διάβασε το σενάριο του τελευταίου επεισοδίου αλλά και κατά την ώρα των γυρισμάτων.

Σε δίωρη εκπομπή με τα παρασκήνια των γυρισμάτων της τελευταίας σεζόν, που μετέδωσε το HBO φαίνεται ο Χάρινγκτον να λυγίζει όταν διαβάζει ότι ο Σνόου θα σκοτώσει την αγαπημένη του Η Νταινέρις Ταργκάριεν γνωστή και ως Καλίσι, την οποία υποδύεται η Εμίλια Κλαρκ.

«Ράγισε η καρδιά μου. Αγαπώ αυτή την σειρά περισσότερο από κάθε τι άλλο. Δεν ήταν ποτέ μια δουλειά για εμένα, είναι η ζωή μου» ακούγεται να λέει στην εκπομπή με τα παρασκήνια των γυρισμάτων.

Ο Χάρινγκτον είχε αποκαλύψει στο Variety τον περασμένο Μάρτιο, ότι ζήτησε βοήθεια όταν για ένα σύντομο διάστημα στον πέμπτο κύκλο της σειράς, ο χαρακτήρας που υποδυόταν πέθανε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!