Σε ερωτικά τρίγωνα καταγγέλει η Mel B των Spice Girls ότι την εξωθούσε ο πρώην της

Το βιβλίο της κυκλοφορεί στις 27 Νοεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την κακοποίηση που δεχόταν από τον πρώην σύζυγό της, Στίβεν Μπελαφόντε, αποκαλύπτει στο νέο της βιβλίο με τίτλο «Brutally Honest» η γνωστή τραγουδίστρια Melanie B, μέλος των Spice Girls.

H 43χρονη σήμερα Mel B αποκαλύπτει ότι ο πρώην της την εξωθούσε σε ερωτικά τρίγωνα με την νταντά των παιδιών τους και άλλες γυναίκες. Μάλιστα μαγνητοσκοπούσε πολλές από τις συνευρέσεις τους με τα βίντεο να φτάνουν συνολικά τα 67! Η τραγουδίστρια μάλιστα όταν είδε κάποιες σκηνές δήλωσε ότι δεν είχε μνήμη να κάνει τα όσα διαδραμματίζονται. Στο βιβλίο της που θα κυκλοφορήσει στις 27 Νοεμβρίου, η Mel B αναφέρει: «Έβλεπα όταν ξύπνησα τον άντρα μου να χαμογελάει περίεργα, και κάπου δεν αισθανόμουν σωστά», ενώ στο βιβλίο περιέγραψε τη σκηνή όταν έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η "Scary Spice" έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην σύζυγου της για σωματική βία, ζητώντας περιοριστικά μέτρα εναντίον του.

Ο γάμος του Spice Girl και του Μπελαφόντε έγινε το 2007 και το διαζύγιό τους εκδόθηκε το 2017. Στα 10 χρόνια που ήταν μαζί, υπολογίζεται ότι έκαναν ερωτικά τρίγωνα με τουλάχιστον 20 διάσημες γυναίκες.

Οι νέες αυτές αποκαλύψεις και η κυκλοφορία του βιβλίου συμπίπτουν χρονικά με την ανακοίνωση επανένωσης -μετά από μια δεκαετία - των Spice Girls και την έναρξη της βρετανικής περιοδείας τους...
 103196266 gettyimages 476326613

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!