Robbie Williams & Jimmy Page – Γείτονες κι εχθροί!

Μια πισίνα τους χωρίζει όπως και ότι ο πρώτος βάζει στο τέρμα μουσική των Black Sabbath, Pink Floyd και Deep Purple για να «πικάρει» το θρύλο των Led Zeppelin.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
15/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Jimmy Page απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο του Κένσινγκτον και Τσέλσι, με την υπογραφή «Τζόνι». Εκεί ο θρυλικός κιθαρίστας των Led Zeppelin αναφέρει την ενόχλησή του από τον γείτονά του Robbie Williams.

Η διαμάχη ξεκίνησε όταν ο αστέρας της ποπ έλαβε υπό προϋποθέσεις έγκριση, να φτιάξει μια πισίνα στο υπόγειο του σπιτιού του, και ο
Page ανησυχεί πως οι εργασίες εκσκαφής θα προκαλέσουν ζημιές στην έπαυλή του.

Παράλληλα ο «Τζόνι» δηλώνει ότι Robbie Williams βάζει πολύ δυνατά μουσικές των Black Sabbath, Pink Floyd και Deep Purple, γνωρίζοντας πως ενοχλούν τον γείτονά του.

Επίσης προσθέτει πως ο Williams ντύνεται σαν τον φρόντμαν των Zeppelin, Robert Plant «φορώντας μία μακριά περούκα και βάζοντας ένα μαξιλάρι κάτω από το πουκάμισό του για να μιμηθεί την μπυροκοιλιά που ο Πλαντ απέκτησε σε μεγάλη ηλικία. Αυτό είναι ντροπιαστικό».

Ο Williams έλαβε την άδεια για την πισίνα του τον Δεκέμβριο, οι εργασίες, όμως, δεν μπορούν να ξεκινήσουν μέχρι οι δημοτικοί σύμβουλοι να λάβουν διαβεβαιώσεις πως τα επίπεδα δονήσεων και κινήσεων του εδάφους θα παρακολουθούνται, ενώ θα πρέπει να αποφασίσουν εάν θα ζητήσουν από τον Γουίλιαμς κάποια εγγύηση για το ενδεχόμενο που δεν τηρηθούν αυτές οι προϋποθέσεις ή υποστεί κάποια ζημιά η ιδιοκτησία του Page.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!