Ποιοι σελέμπριτι εκλέγονται σε δημοτικά συμβούλια

Τοπική αυτοδιοίκηση με λάμψη showbiz
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μπορεί στις ευρωεκλογές, με εξαίρεση τον Αλέξη Γεωργούλη, οι σελέμπριτι να μην πήγαν καθόλου καλά, αλλά στις δημοτικές δεν συνέβη το ίδιο, με αποτέλεσμα αρκετοί να εκλέγονται στα δημοτικά συμβούλια των δήμων και των περιφερειών τους.


Ας δούμε ποιοι εκλέγονται:

Με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη «Αθήνα Ψηλά» στον Δήμο της Αθήνας εκλέγονται οι: Κατερίνα Γκαγκάκη, Νικόλας Βαφειάδης, Γιούρκας Σεϊταρίδης.
gagaki
Με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη «Πειραιάς Νικητής » στον Δήμο Πειραιά εκλέγονται οι: Νόνη Δούνια, Αντώνης Νικοπολίδης.
958985
Με τον συνδυασμό του Ιωάννη Σταθόπουλου «Νίκη των Πολιτών Αγίας Παρασκευής Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση» για τον Δήμο της Αγίας Παρασκευής εκλέγεται ο Κώστας Αναγνωστόπουλος (από το Survivor).
240081
Με τον συνδυασμό του Γιώργου Καραμέρου «Ενωμένο Μαρούσι» στον Δήμο Αμαρουσίου εκλέγεται η Σάρα Εσκενάζυ.
Στιγμιότυπο οθόνης 801
Με τον συνδυασμό του Γιώργου Παπανικολάου «Η Γλυφάδα μας» στον Δήμο Γλυφάδας εκλέγονται οι: Μπέσσυ Αργυράκη, Μαίρη Μηλιαρέση.
ΜΠΕΣΥ ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΤΕΛΙΚΟΣ
Με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου «Αγία Βαρβάρα Πρώτη Ξανά» στον Δήμο Αγίας Βαρβάρας εκλέγεται ο Νίκος Βουρλιώτης.
692b5f5ece8d244f4419734d44172336 770x439 c
Τέλος με τον συνδυασμό του Ανδρέα Παχατουρίδη «Με την Κοινωνία Μπροστά- Ανεξάρτητη Παράταξη Πολιτών» για τον Δήμο Περιστερίου εκλέγεται ο Γιώργος Τσαλίκης ο οποίος πήρε 4500 σταυρούς και ήρθε δεύτερος σε ψήφους στον Δήμο.Screen Shot 2019 05 28 at 16.37.09 2

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!