Ποιοι διάσημοι σταρ βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές

Για ακόμα μία χρονιά επέλεξαν τα ελληνικά νησιά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
11/07/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στην Αντίπαρο βρίσκεται και φέτος ο Μάθιου Μακόναχι. Ο σταρ του Χόλιγουντ έρχεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές του διακοπές.
mathiou3
Στην Αντίπαρο βρέθηκε και η ελληνοκαναδή ηθοποιός Νία Βαρντάλος, όπου φιλοξενήθηκε στο σπίτι των καλών της φίλων Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον οι οποίοι επίσης περνούν τα καλοκαίρια τους στην Ελλάδα.
image 1
«Ελλάδα σ΄ αγαπώ», έγραψε στην πρώτη selfie που ανέβασε ενώ αργότερα ακολούθησαν κι άλλες φωτογραφίες με φίλους της.

Εδώ και μέρες στην Ελλάδα βρίσκεται ο Μπόνο των U2 μαζί με τη σύζυγο, τα παιδιά του και φίλους. Από την επίσκεψή του στην Ύδρα, ανέβασε μια φωτογραφία, όπου, μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα, κάθεται μπροστά στο σπίτι του Λέοναρντ Κοέν.
image
Στη συνέχεια ο διάσημος τραγουδιστής βρέθηκε στη Μύκονο μαζί με την οικογένειά του.

Στη Μύκονο βρίσκεται και η Κένταλ Τζένερ. Το διάσημο μοντέλο της γνωστής ριάλιτι οικογένειας Καρντάσιαν - Τζένερ επέλεξε ακόμα μια χρονιά το νησί των ανέμων και έχει κατακλείσει τον λογαριασμό της στο Instagram με φωτογραφίες και βίντεο από τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνάει μαζί με την παρέα της.
View this post on Instagram

you asked for it @haileybieber ...

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Ερωτευμένη με την Μύκονο δηλώνει η Ιζαμπέλ Γκουλάρτ. Το τοπ μόντελ δεν σταματάει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram από τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!