Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο «παρακολουθεί» αν μένουμε σπίτι

Στη μάχη κατά του κορονοιού κι αυτός
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/03/2020

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Μακρής
Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σας παρακολουθεί! Ο 76χρονος ηθοποιός έκανε ένα βιντεάκι παροτρύνοντας τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι εν μέσω της επιδημίας του κορονοϊού.

«Πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι, πρέπει να σταματήσουμε την εξάπλωση αυτού του ιού και μπορούμε να το κάνουμε μόνο μαζί, όχι μόνο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας, αλλά για να προστατέψουμε τους άλλους και όλους τους ηλικιωμένους που αγαπάμε», λέει ο Ντε Νίρο στο βίντεο. «Σας παρακαλώ».

Ο ηθοποιός ολοκληρώνει το σύντομο βίντεο με μία φράση που έλεγε ο Τζακ Μπερνς που ενσάρκωσε στην ταινία «Meet the Parents» το 2000: «Σε παρακολουθώ».

Ο κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο μοιράστηκε το βίντεο στο Twitter με τους ακολούθους του, γράφοντας: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο σας παρακολουθεί».

Ο Ντε Νίρο είναι μόνο μία από τις πολλές προσωπικότητες που χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους να παραμείνουν στο σπίτι καθώς η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζεται. Παρόμοιο βίντεο ανέβασε και ο συμπρωταγωνιστής του Ντε Νίρο στην ταινία «Meet the Parents», Μπεν Στίλερ, ζητώντας από τους ανθρώπους να μείνουν στα σπίτια τους.

Ένας ακόμα αστέρας που μπήκε στην εκστρατεία τού «Μένουμε σπίτι» είναι ο Κέβιν Μπέικον. Ο ηθοποιός ξεκίνησε την πρόκληση #IstayHomeFor, παροτρύνοντας τους ανθρώπους να το αφιερώσουν με τους φίλους και τα μέλη της οικογένειάς τους για τους οποίους απομονώνονται.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!