Ο Μέριλιν Μάνσον σε τηλεοπτική σειρά

«The New Pope» του HBO
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Αμερικανός μουσικός, τραγουδιστής, ζωγράφος, συγγραφέας και ηθοποιός Μέριλιν Μάνσον θα ενταχθεί στο καστ της τηλεοπτικής σειράς «The New Pope» παραγωγής του HBO.

Αν και o Μέριλιν Μάνσον είναι ευρύτερα γνωστός για τη μουσική του, τα ταλέντα είναι πολλά, μεταξύ άλλων έχει δοκιμαστεί και στην υποκριτική τέχνη.

Τώρα θα αποδείξει τις ικανότητές του στην ηθοποιία, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά του HBO «The New Pope», σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά σε σκηνοθεσία Πάολο Σορεντίνο είναι συνέχεια του δραματικού σίριαλ «The Young Pope», συμπαραγωγή Ιταλίας, Γαλλίας και Ισπανίας που επικεντρώνεται σε ένα φανταστικό πρόσωπο, τον πρώτο Αμερικανό Πάπα, τον οποίο υποδύθηκε ο Τζουντ Λο.

Άγνωστο παραμένει ποιος θα είναι ο ρόλος του Μέριλιν Μάνσον στη νέα σειρά «The New Pope», αλλά σχολιαστές αναφέρουν ότι ταιριάζει απόλυτα με τον μυστηριώδη τόνο του τηλεοπτικού σίριαλ.

Ο πρώτος ρόλος του Μέριλιν Μάνσον σε ταινία ήταν στο Lost Highway του 1997, σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Λιντς. Από τότε, έχει εμφανιστεί σε αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, με σημαντικές στιγμές όπως στο Jawbreaker το 1999 (στην ταινία πρωταγωνιστούσε η τότε σύζυγός του Ρόουζ ΜακΓκόουαν), στο Californication το 2013, στο Sons of Anarchy το 2014 και στο Salem το 2016. Όλοι οι ρόλοι απαιτούσαν γκόθικ μακιγιάζ, τατουάζ, ακόμη και μουστάκι.

Οι ζωντανές εμφανίσεις του τραγουδιστή δεν ήταν ποτέ κάτι λιγότερο από θεατρικές υπερπαραγωγές, οπότε αναμένεται να ανταποκριθεί με άνεση στον νέο του ρόλο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!