Ο Λένι Κράβιτς μάς ξεναγεί στο μαγευτικό ράντσο του

Μια παλιά φυτεία καφέ στη Βραζιλία έγινε το καταφύγιό του
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Αμερικανός τραγουδιστής, συνθέτης, κιθαρίστας και ηθοποιός, Λένι Κράβιτζ αγόρασε μία πρώην φυτεία καφέ κοντά στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας σε ειδυλλιακή τοποθεσία που περιβάλλεται από καταρράκτες.

Ο ηθοποιός μίλησε για την έκταση γης που αγόρασε σε συνέντευξή του στο τεύχος Μαΐου του Architectural Digest.

Ο Κράβιτζ ανέφερε σε ένα ταξίδι στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, 24 ώρες πριν από αναχώρησή του από Βραζιλία, ένας φίλος του τον προσκάλεσε να επισκεφτεί την παλιά φυτεία καφέ.

Όλοι ήταν έτοιμοι να γυρίσουμε πίσω, αλλά κάτι μου είπε: «"Ζήσε μια περιπέτεια". Οπότε φτάσαμε εκεί τη νύχτα και το επόμενο πρωί ξύπνησα στο πιο θεαματικό καταπράσινο τοπίο που μπορείτε να φανταστείτε. Ήμασταν φωλιασμένοι σε μια κοιλάδα, περιτριγυρισμένη από βουνά, με καταρράκτες, αγελάδες, άλογα, μαϊμούδες, οπωροφόρα δέντρα και λαχανόκηπους - όλο το οπλοστάσιο της φύσης».

Ο Κράβιτζ πήρε την αυθόρμητη απόφαση να παραμείνει για έξι μήνες. «Ήταν εξαιρετικά. Απλώς ξέφυγα, έμαθα να ιππεύω άλογα από τους καουμπόηδες, έμαθα για τη γεωργία και επανασυνδέθηκα με τη φύση» σημείωσε. «Ποτέ δεν ένιωθα πιο ήσυχος, ήρεμος και πιο κοντά στον Θεό. Ήταν ένας μαγικός χρόνος. Νόμιζα ότι τελείωσα με τη φασαρία, ότι θα γινόμουν αγρότης».

Τελικά, ο τραγουδιστής επέστρεψε στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, αλλά η περιοχή είχε μείνει στο μυαλό του. Δύο χρόνια αργότερα, ο Λένι Κράβιτζ αγόρασε το αγρόκτημα, σχεδόν 4.000 στρεμμάτων, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει «ένα μέρος για να αποσυνδεθείς, να τακτοποιήσεις τη ζωή σου και να αφιερώσεις χρόνο για να είσαι ήσυχος και να ακούς τον εαυτό σου».

Ξεκίνησε την ανακαίνιση του σπιτιού των ονείρων του με ξενώνες, πισίνα, γυμναστήριο και στούντιο ηχογράφησης. «Η διαδικασία είχε πολύ αυτοσχεδιασμό, όπως η μουσική» είπε.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!