Ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ θα παρουσιάσει τα Όσκαρ

Στις 24 Φεβρουαρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
05/12/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η 91η πρώτη τελετή απονομής των κινηματογραφικών βραβείων Όσκαρ τον Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί από τον Αμερικανό ηθοποιό Κέβιν Χαρτ, ανακοίνωσε σήμερα ο ίδιος.

"Με ρωτούσαν για χρόνια αν θα παρουσιάσω ποτέ τα Όσκαρ και η απάντησή μου ήταν πάντα η ίδια (...)", γράφει ο Αφροαμερικανός ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram. "Απαντούσα ότι θα είναι μια μοναδική ευκαιρία ζωής για μένα ως κωμικό", προσθέτει.

"Είμαι τόσο χαρούμενος καθώς η ημέρα που θα παρουσίαζα τα Όσκαρ έφτασε επιτέλους", σημειώνει ο σταρ της ταινίας "Τζουμάντζι: Καλωσήρθατε στην Ζούγκλα".

"Το ίδιο και εμείς", του απάντησε στο Twitter η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών κι Επιστημών, που διοργανώνει τα Όσκαρ: "Καλωσήρθες στην οικογένεια".

Ο Χαρτ είναι ένας μόνον από τους λίγους μαύρους που έχουν παρουσιάσει τα Όσκαρ, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Κρις Ροκ, η Γούπι Γκόλντμπεργκ και ο Σάμι Ντέιβις Τζούνιορ.

Τις δύο προηγούμενες τελετές απονομής των Όσκαρ είχε παρουσιάσει ο Αμερικανός κωμικός και παρουσιαστής Τζίμι Κίμελ. Την τελετή του 2018 είχαν παρακολουθήσει μόνον 26,5 εκατομμύρια τηλεθεατές, έναντι για παράδειγμα 43 εκατομμυρίων το 2014.

Οι διοργανωτές σκοπεύουν να συντομεύσουν την διάρκεια της 91ης τελετής απονομής των κινηματογραφικών αυτών βραβείων, ώστε να μην ξεπερνάει τις τρεις ώρες, απονέμοντας κυρίως κάποια τεχνικά βραβεία, όπως αυτό της Επεξεργασίας Ήχου, στη διάρκεια των διαλειμμάτων για διαφημίσεις.

Οι υποψηφιότητες για τα Όσκαρ θα ανακοινωθούν στις 22 Ιανουαρίου, ενώ η 91η τελετή απονομής των Όσκαρ θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο Χόλιγουντ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!