Ο Μπραντ Πιτ ψάχνει τον πατέρα του στο διάστημα

Δεύτερο τρέιλερ του Ad Astra
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μετά το πρώτο τρέιλερ της ταινίας "Ad Astra", στο οποίο δόθηκε η πρόγευση περιπέτειας γεμάτης δράσης, κυκλοφόρησε το δεύτερο που προβάλλει ένα πιο συναισθηματικό ταξίδι.

Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ υποδύεται τον αστροναύτη, Ρόι ΜακΜπράιντ, ο οποίος αναχωρεί για μια επικίνδυνη αποστολή στο διάστημα για να βρει τον πατέρα του, Κλίφορντ ΜακΜπράιντ, ρόλο που ερμηνεύει ο Τόμι Λι Τζόουνς.

Ο σκηνοθέτης του “Ad Astra” έχει δηλώσει ότι στόχος του είναι να παρουσιάσει "την πιο ρεαλιστική απεικόνιση διαστημικού ταξιδιού που έχει υπάρξει σε ταινία".

Ωστόσο σε νέες δηλώσεις του στο Vanity Fair, το οποίο δημοσίευσε το δεύτερο τρέιλερ της ταινίας, πήρε πίσω τα σχόλιά του.

“Αυτό που εννοούσα ήταν ότι θα προσπαθήσω να ακολουθήσω το πιθανό ανά πάσα στιγμή. Το έχουμε κάνει αυτό, στην πραγματικότητα" τόνισε.

Ο σκηνοθέτης είπε ακόμη η ταινία είναι “μία προσπάθεια να εξετάσουμε μια σχιζοειδή προσωπικότητα και πώς αυτό προτιμάται για τους αστροναύτες σε διαστημικό ταξίδι επειδή δεν χρειάζεται να συνδέονται συναισθηματικά".

Στην ταινία, έπος επιστημονικής φαντασίας πρωταγωνιστούν ακόμη οι Λιβ Τάιλερ, Ντόναλντ Σάδερλαντ και Ρουθ Νέγκα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!