Κρεγκ, Ντάνιελ Κρεγκ και επισήμως

Ανακοινώθηκε το καστ της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
26/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Βρετανός ηθοποιός Ντάνιελ Κρεγκ θα ενσαρκώσει για πέμπτη φορά τον διάσημο μυστικό πράκτορα Τζέιμς Μποντ, στην 25η ταινία του κατασκοπευτικού θρίλερ, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το επόμενο έτος, ανακοίνωσαν σήμερα οι παραγωγοί.

Ο 51χρονος Κρεγκ, ο έκτος κατά σειρά ηθοποιός που υποδύεται τον Βρετανό κατάσκοπο, θα συναντηθεί στα κινηματογραφικά πλατό με παλιούς συμπρωταγωνιστές του αλλά και νεοφερμένους, όπως τον βραβευθέντα με Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου Ράμι Μάλεκ, ο οποίος ερμήνευσε τον ρόλο του Φρέντι Μέρκιουρι στην ταινία Bohemian Rhapsody πέρυσι.

Ο 37χρονος Μάλεκ θα παίξει τον εχθρό του πράκτορα 007 στην ταινία, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν μεταξύ άλλων στην Τζαμάικα, όπως εξήγησαν οι παραγωγοί κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής παρουσίασης του καστ από το νησί της Καραϊβικής.

«Υπόσχομαι σε όλους εσάς ότι θα βεβαιώσω πως ο κύριος Μποντ δεν θα έχει εύκολη αποστολή σε αυτήν την 25η ταινία» υπογράμμισε ο Ράμι Μάλεκ, που μίλησε από τη Νέα Υόρκη.

Την ίδια ώρα, η Γαλλίδα Λέα Σεϊντού θα είναι το «κορίτσι του Τζέιμς Μποντ», στο 25ο σίκουελ του κατασκοπευτικού έπους, ο τίτλος του οποίου δεν έχει προς το παρόν αποκαλυφθεί.

Το καστ παρουσίασε σήμερα ο Αμερικανός σκηνοθέτης Κάρι Φουκουνάγκα, από τη βίλα στη Τζαμάικα του Βρετανού συγγραφέα Ίαν Φλέμινγκ, όπου εμπνεύστηκε τον 007.

Η Λέα Σεϊντού, πρωταγωνίστρια του Spectre, της αμέσως προηγούμενης ταινίας που προβλήθηκε το 2015, επιστρέφει στον ρόλο της ψυχολόγου Μαντλίν Σουάν, της κόρης του κυρίου Ουάιτ, εχθρού του Μποντ στο Casino Royale και το Quantum of Solace.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω κι ανυπομονώ να ξεκινήσουμε» σημείωσε.

Εκτός της Σεϊντού επιστρέφει στα πλατό του James Bond η Βρετανίδα Ναόμι Χάρις, που ενσαρκώνει τη Miss Moneypenny, την πιστή βοηθό του M, του αφεντικού του 007, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Ρέιφ Φάινς. Επιστροφή επίσης και για τον Μπεν Ουίσλοου στον ρόλο του Q, που διευθύνει το εργαστήριο της MI6.

Το μυστήριο παραμένει, αντιθέτως, για τον τίτλο της νέας ταινίας. Η παραγωγή ανέφερε απλά ότι σκηνές γυρίστηκαν στην Τζαμάικα, τη Νορβηγία, την Ιταλία και το Λονδίνο.

Η παραγωγός Μπάρμπαρα Μπρόκολι περιορίστηκε να πει ότι «ο Μποντ δεν βρίσκεται σε ενεργή υπηρεσία, όταν η ταινία ξεκινά. Διασκεδάζει στην Τζαμάικα».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!