Η Βόσσου για Τσιντικίδου: «Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια»

«…ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου, ντροπή της».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρίνα Τσιντικίδου δήλωσε ότι δέχθηκε bullying στην τηλεόραση κατά τη συνεργασία της με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Ο παρουσιαστής απάντησε μέσω facebook:

«Η Μ. Τσιντικίδου με κατηγόρησε για μπούλινγκ… στο σχολείο της τηλεόρασης! Ποια; Αυτή που θεωρούσε τον εαυτό της… λάφυρο! Μάλλον ψάχνει για λίγη διαφήμιση αλλά ο τσάμπας πέθανε».

Μαζί του συντάχθηκε η Σοφία Βόσσου:

«Αντρέα μου γιατί αναφέρεσαι στα σκουπίδια το ξέρεις πάρα πολύ καλά ειδικά εσύ και εγώ γιατί εκείνη την περίοδο ήμασταν μαζί και τα ξέρω καλά τα πράγματα ότι ουσιαστικά η εν λόγω κυρία ήταν μαζί σου γιατί σου ζητήθηκε και είχες την μεγάλη καρδιά να την πάρεις μαζί σου, ας μάθει πρώτα να μιλά ελληνικά και ύστερα αναφέρει το όνομα σου, ντροπή της ντροπή όμως».

Η Τσιντικίδου με τη σειρά της απάντησε:

«Είναι γελοίο την εποχή των social media να λένε κάποιοι ότι χρησιμοποίησα ονόματα δεινοσαύρων παρουσιαστών για να έχω δημοσιότητα… ποτέ δεν «πούλησα» προσωπικές στιγμές, ποτέ δεν συμμετείχα σε δημόσιες κόντρες, ποτέ δεν τηλεφώνησα σε δημοσιογράφο, αντιθέτως έχω κακές σχέσεις επειδή σε πολλές περιπτώσεις δεν απαντώ. Δεν έχω καν instagram. Μάλλον κάποιοι άλλοι άδραξαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν θέμα κάνοντας χαρακτηρισμούς που προσδιορίζουν τους ίδιους. Ρωτήθηκα, 25 χρόνια μετά και είπα την αλήθεια μου –σ’όποιον αρέσει».

Αυτή τη φορά μάλιστα την Τσιντικίδου υποστήριξε ο Βασίλειος Κωστέτσος:

«Έτσι ακριβώς Μαρίνα! Κάποιοι έχουν πάθει… αμνησία στο τι έλεγαν τότε.. ή ηθελημένη αμνησία…! Για να μην πω περισσότερα… Ευτυχώς γι’ αυτούς δεν υπάρχουν οι εκπομπές στο YouTube, διαφορετικά θα γέλαγε κάθε πικραμένος με την επιλεκτική… άνοιαμνησιά τους».
vasileios

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!