Η Ντίτα φον Τιζ στην παράταση «Fashion Freak Show» του Ζαν -Πολ Γκοτιέ

Στο καμπαρέ Folies Bergere στο Παρίσι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/01/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Η Ντίτα φον Τιζ θα ενταχθεί στο καστ του "Fashion Freak Show" του Γάλλου σχεδιαστή μόδας Jean Paul Gaultier (Ζαν Πολ-Γκοτιέ).

Η χορεύτρια, σταρ του μπουρλέσκ έχει κάνει ήδη μια εμφάνιση σε βίντεο για το σόου του σχεδιαστή μόδας στο καμπαρέ Folies Bergere στο Παρίσι. Τώρα θα κοσμήσει τη σκηνή του καμπαρέ για επτά παραστάσεις από τις 22 έως τις 27 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το WWD.

"Η Ντίτα φον Τιζ είναι η πιο Παριζιάνα απ' όλες τις Αμερικανίδες" δήλωσε ο Ζαν -Πολ Γκοτιέ στο WWD. "Τρέφω μεγάλο θαυμασμό για εκείνη, ανύψωσε το μπουρλέσκ στο επίπεδο της σικ, λαμπερής και δημοφιλούς τέχνης. Είναι τιμή μου να την καλωσορίζω στο "Fashion Freak Show" τόνισε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φον Τιζ συνεργάζεται με τον μόδιστρο. Η καλλιτέχνης, φίλη του Ζαν Πολ-Γκοτιέρ, βάδισε στο παρελθόν στην πασαρέλα σε κάποια σόου του σχεδιαστή.

"Είναι απόλυτο όνειρο να είμαι μέρος της παράστασης του Ζαν -Πολ Γκοτιέ στο Folies Bergere" δήλωσε η Ντίτα φον Τιζ.

"Ο κ. Γκοτιέ πάντα υμνούσε τη διαφορετικότητα στις επιδείξεις του με γνήσιο και αυθεντικό τρόπο. Η παράστασή του συλλαμβάνει την ουσία του ποιος είναι ως δημιουργός σπάνιας και ξεχωριστής ομορφιάς", πρόσθεσε.

Η εντυπωσιακή παραγωγή με ηθοποιούς, χορευτές, καλλιτέχνες τσίρκου τραγούδια και αμέτρητα κοστούμια ξεκίνησε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο Folies Bergère και αφηγείται την ιστορία της ζωής του μόδιστρου. Στις οθόνες της παράστασης εμφανίζονται βίντεο με τις Κατρίν Ντενέβ, Φαρίντα Κέλφα και Μπεθ Ντίτο και η Άννα Κλίβελαντ, κόρη της Πατ Κλίβελαντ ανεβαίνει στη σκηνή ως Ζοζεφίν Μπέικερ.

Αρχικά είχε προγραμματιστεί η λήξη των παραστάσεων έως τις 10 Μαρτίου, όμως τελικά πήραν παράταση μέχρι τις 21 Απριλίου.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!