Γκλέτσος: «Ποιος το γ@@@@@ το Τατουάζ»

(VIDEO) «Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο…».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/09/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Απόστολος Γκλέτσος, δήμαρχος Στυλίδας, πρωταγωνιστής του σήριαλ «Τατουάζ», παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη φωλιά των κου κου».

Εκεί ο Γκλέτσος μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Είμαι 52 ετών, για τα επόμενα 8 χρόνια θα είμαι fit. Μετά τα 60 θα απομονωθώ, θα μονάσω και θα ασχοληθώ πάρα πολύ με το διάβασμα... Ποιος το γ@@@@@ το Τατουάζ; Αυτή εδώ είναι η δύναμή μου, είναι η ψυχή μου όλη».

Επίσης ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε και στην εκπομπή Happy Day όπου εκεί αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που έχει αντιμετωπίσει:

«Τι έχω περάσει σε αυτή τη ζωή… Τρία χειρουργεία καρδιάς, καρκίνο… Ο καρκίνος πάει τώρα στον τέταρτο χρόνο, τα χειρουργεία ξεκίνησαν από τα 35 και είμαι 52. Κάνουν στην καρδιά σου καυτηριασμό, 9 ώρες ξύπνιος και βελάζεις από τον πόνο, έχουν πρόβλημα τα ηλεκτρικά της καρδιάς.

Με το στομάχι το κατάλαβα επειδή είχα τρομερούς πόνους. Έκανα θεραπείες. Κάνω εξετάσεις και μέχρι τώρα πάμε καλά και μάλλον το ξεπεράσαμε.

Ο θάνατος δεν είναι τίποτα, μια μετάβαση είναι. Γι’ αυτούς που μένουν πίσω είναι. Ρώταγα τον πατέρα μου την ώρα που έφευγε, ένα λεπτό πριν, του έλεγα: «Φοβάσαι»; «Όχι» μου λέει κι έφυγε γαλήνιος».

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!