Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθέωσε δημόσια τον Light για το βραβείο του στα MAD VMA

(VIDEO) Οι ρίμες του γνωστού ράπερ που έγραψε ο αστέρας του NBA.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Χρησιμοποιώντας κάποιες από τις πιο γνωστές ρίμες του Light, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθέωσε, για ακόμα μία φορά, τον γνωστό ράπερ, με αφορμή το βραβείο που απέσπασε στα φετινά MAD VMA!

Ο Light κατέκτησε το βραβείο Best Hip Hop Video με το «Mosca», ενώ συμμετείχε και στο εντυπωσιακό φινάλε της βραδιάς, στο οποίο οι καλλιτέχνες του no1 rap label, της Capital Music, που συνεργάζεται με την Panik Records, παρουσίασαν ένα hit mix με επιτυχίες τους.

Ο Light «ανέβασε» στο Instagram ένα βίντεο από τη στιγμή της βράβευσής του και μεταξύ των χιλιάδων σχολίων που έλαβε ήταν και ένα από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο! «Έλεγα ότι δούλευα και βγάζω τα λεφτά μου. Βρώμικα τα φράγκα, τι να δώσω στη μαμά μου; Ρίσκαρα τα πάντα, φυλακή και να πεθάνω. Χάρισε μου ένα χρόνο ακόμα Παναγιά μου. Ρίχ' του μες στη μάπα, κόψ' τον να θυμάται», έγραψε ο αστέρας του NBA, χρησιμοποιώντας ρίμες από το «Mosca»!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εκφράζει δημόσια τον θαυμασμό του για τον Light. Στο παρελθόν, έχει δηλώσει πως ακούει τα τραγούδια του πριν και μετά τους αγώνες, τονίζοντας πως η μουσική του Light είναι ισάξια με εκείνη των Αμερικανών ράπερς.

Video

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

they don’t have any awards for what i do it for.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIGHT (@nerogreco) στις

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!