Έχει 200 εκατ. ακόλουθους αλλά θεωρεί τα Social Media φρικτά

Η Σελίνα Γκόμεζ δεν μας τα λέει καλά
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Φριχτά για τη γενιά της» χαρακτήρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελίνα Γκόμεζ και παρότρυνε τους νέους ανθρώπους να αποσυνδεθούν για λίγο, αν αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένοι.

Η 26χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός -η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περίπου 57,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter- μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Φεστιβάλ των Καννών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία «The Dead Don't Die», μια νέα κωμωδία με ζόμπι στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Σελίνα Γκόμεζ επέκρινε τα social media λέγοντας: «Για τη γενιά μου συγκεκριμένα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φριχτά». «Καταλαβαίνω ότι είναι εκπληκτικό να τα χρησιμοποιείτε ως πλατφόρμα αλλά με τρομάζει όταν βλέπω πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο».

Είναι «αδύνατο» να υπάρξει ασφάλεια στα social media επί του παρόντος, τόνισε, σύμφωνα με την Guardian.

«Είμαι ευγνώμων που έχω μια πλατφόρμα», πρόσθεσε η Σελίνα Γκόμεζ. «Δεν δημοσιοποιώ πολλές άσκοπες εικόνες. Θέλω να υπάρχει λόγος. Βλέπω αυτά τα νεαρά κορίτσια... Τα συναντώ στα meet and greet και είναι καταρρακωμένα από τον bullying που δέχονται και δεν έχουν φωνή».

«Θα ήθελα να είναι προσεκτικές και να θέτουν στον εαυτό τους κάποια χρονικά όρια χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» πρόσθεσε.

Η Σελίνα Γκόμεζ που έκανε ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί των Καννών ήταν μία από τις παρουσίες που εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Εμφανίστηκε με σατέν σατέν σύνολο Louis Vuitton, αποτελούμενο από crop-top και ψηλόμεση φούστα και διαμαντένια κοσμήματα.

Η Selena Gomez πρωταγωνιστεί στην ταινία του Τζιμ Τζάρμους «The Dead Don't Die» μαζί με τους Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σούιντον και Άνταμ Ντράιβερ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!