Μπράντλεϊ Κούπερ και Lady Gaga θα τραγουδήσουν ζωντανά στα Oscar

«Τρομοκρατημένος» δηλώνει ο ηθοποιός
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/02/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ προβλέπει ότι θα καταλειφθεί από φόβο σκηνής όταν θα ερμηνεύει μαζί με τη Lady Gaga την επιτυχία της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται», «Shallow» τη βραδιά των Όσκαρ στις 24 Φεβρουαρίου.

Παρά το γεγονός ότι τα κατάφερε πολύ καλά στον ρόλο του rockstar Τζάκσον Μέιν στο πλευρό της Άλι στο μιούζικαλ-δράμα, είναι λίγο νευρικός για την ερμηνεία με τη σούπερ σταρ της ποπ στην πραγματική ζωή.

«Είμαι βέβαιος ότι θα τρομοκρατηθώ» είπε στο E! στο περιθώριο της τελετής απονομής των βραβείων του Σωματείου Ηθοποιών (Screen Actors Guild/SAG)

«Σκέφτηκα: Γιατί; Πρέπει να έχω κάποια τελευταία επιθυμία πριν τον θάνατο!» ανέφερε αργότερα στο Extra για την επικείμενη εμφάνισή του στην τελετή απονομής των Όσκαρ.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης του «A Star is Born» συνόδευσε πρόσφατα τη Mother Monster κατά τη διάρκεια παράστασής της στο Λας Βέγκας, εκπλήσσοντας τους θαυμαστές στο κοινό και σε όλο το διαδίκτυο. Όπως ήταν αναμενόμενο, τραγούδησαν το «Shallow», και το πλήθος τραγούδησε μαζί τους.

Η ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται» έλαβε οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, Καλύτερης Ταινίας, Α΄ Γυναικείου Ρόλου (Lady Gaga), Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού (Shallow), Α’ Ανδρικού Ρόλου (Μπράντλεϊ Κούπερ), Β’ Ανδρικού Ρόλου (Σαμ Έλιοτ), Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου, Καλύτερης Διεύθυνσης Φωτογραφίας και Καλύτερης Μίξης Ήχου.

Τα βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου 2019 θα απονεμηθούν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!