«Ανατριχιαστικό» και «τρομακτικό» το trailer του μιούζικαλ Cats

Η παραγωγή το παράκανε με την ψηφιακή επεξεργασία
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/07/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής μεταφοράς του πιο πετυχημένου μιούζικαλ όλων των εποχών «Cats» αλλά το κοινό το έκανε δεκτό με αρνητικά σχόλια λόγω της μεταμόρφωσης των πρωταγωνιστών του σε ανθρωπόμορφα τέρατα.

Τζένιφερ Χάντσον, Τέιλορ Σουίφτ, Ίντρις Έλμπα, Τζέιμς Κόρντεν, ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν και Nτέιμ Τζούντι Ντεντς είναι μερικά από τα ηχηρά ονόματα που πρωταγωνιστούν στο κινηματογραφικό «Cats» και για τις ανάγκες των ρόλων τους έχουν μεταμορφωθεί σε υβρίδια γάτας με άνθρωπο. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Τομ Χούπερ, που είχε βραβευτεί με Όσκαρ για το υπέροχο «Ο Λόγος του Βασιλιά».

Οι χρήστες το χαρακτήρισαν από «ανατριχιαστικό» έως «εφιαλτικό». Η πλειονότητα των χρηστών σχολιάζει αρνητικά το λάθος μέγεθος των πρωταγωνιστών του μιούζικαλ - υποτίθεται ότι θα είχαν μέγεθος γάτας, αλλά για κάποιο λόγο οι ανθρωπόμορφες φιγούρες είναι αισθητά μικρότερες - , επικρίνουν τον παράξενο συνδυασμό ζωικών και ανθρώπινων χαρακτηριστικών, αλλά και το γεγονός ότι κάποιες «γάτες» έχουν στήθη ή φαίνονται να φορούν... παλτό από γούνα γάτας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!